Хороскопът на Алена: Овните осъзнават нови истини, Телците да пазят в тайна планове си

ОВЕН

Не взимайте важни решения и не поемайте сериозни делови обещания. Ще осъзнаете нови истини, които ще ви обогатят и ще разкрият пред вас неподозирани възможности. Следобед избягвайте деловите срещи и разговори. Може да се провалите заради напрежение в отношенията с колегите ви. Обърнете внимание на психическото си състояние. Не се впускайте в изневяра, само защото сте срещнали обсебващи хора, които са завладели съзнанието ви. Любовната омая е временна. Прибързания секс няма да ви зарадва, нито ще ви гарантира, че чувствата ви са споделени.

ТЕЛЕЦ

Очакват ви признание и успех във всички начинания, ако знаете какво искате и сте убедени в своята правота. Стабилизирайте постигнатото до момента и избегнете начинанията. Съхранете добрия тон в деловите и личните си отношения. Пазете в тайна своите планове, за да не допуснете неприятели да ви блокират. В състояние сте да постигнете всичко в отношенията с любимите си хора, стига да сте тактични и да се съобразявате с техните желания. Вечерта сексът да е придружен с романтична вечеря и бутилка хубаво вино.

БЛИЗНАЦИ

Налага се да се справяте с неприятности, заради поредните интриги на вашето работно място. Защитете своите интереси. Мнозина ще почувстват неудовлетворение от себе си. Проверете своята стабилност и премислете отново живота си. Откажете се от реализация на идеите и плановете си, свързани с професионалните ви цели. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Заведете любимите си хора в тихо и приятно заведение и се насладете на уединението си. Когато се приберете, внимателно подгответе с много любов романтична обстановка за предстоящите сексуални удоволствия.

РАК

Пред вас е ден, в който е по-добре да не мислите за разширяване на дейността си, защото няма да срещнете подкрепа от влиятелни хора. Бъдете внимателни и не се доверявайте на всеки в обидата си. На работното си място се концентрирайте в задълженията си, за да завършите задачите си до края на работния ден. След работа се приберете у дома и отдайте дължимото внимание на брачните си половинки или се срещнете с любимите си хора. Защо да се отказвате от интимните мигове, след като можете да откажете гостуването и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Неприятностите ви ще започнат от сутринта и ще усложнят отношенията с приятелите ви. Емоцията ви пречи да възприемете правилно и с разума си ставащото около вас. Концентрирайте вниманието си на главната си цел или най-важната си задача за деня и не допускайте грешки. В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимите си хора, заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Трудно ви е да сте перфектни в отношенията си, въпреки добрите намерения, с които сте изпълнени. Не са изключени нови делови предложения. Задачите си ще изпълните перфектно. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че се справяте по-бавно с професионалните си задължения. Не избързвайте и не критикувайте. Не допускайте конфликт с брачната половинка да ви съсипе деня и настроението. Не бързайте да мъстите, като изневерите или флиртувате пред очите й. Всички опити да се наложите като незаменими интимни партньори и да докажете своята сексуалност ще останат неразбрани и без взаимност.

ВЕЗНИ

Налага се да промените плановете си, защото напрежението около вас ви пречи да постигнете успех. Не взимайте важни решения, ако не успявате да сте задълбочени и разсъдливи. Не бягайте от запознанства. Те могат да ви донесат полза. Възможна е появата на покровители, които ценят постиженията ви и искат да ви помогнат, но не поддавайте, ако може да имат неизпълними искания в замяна. Ревността е болест, за която няма лечение. Не бързайте да правите изводи и да ревнувате, ако не сте се снабдили с доказателства за изневяра. Въпреки вашата затвореност, сексът ви зарежда със сили. От вас зависи да възстановите хармонията в отношенията с интимната си половинка.

СКОРПИОН

За пореден път сте разочаровани от живота, който живеете, въпреки че никой не ви е виновен за вашия избор. Не се задълбочавайте в неприятностите, с които се справяте успешно с трудностите по пътя си. Обсъдете договорите за бъдещо сътрудничество. Помислете си за начините за разрастване на дейността си, ако развивате собствен бизнес. Предпазвайте се от нови запознанства с представители на противоположния пол. Венера не е на ваша страна. Романтичната среща ще е разочароваща. Семейните да не се изкушават от сексуална връзка с партньори, с които едва са се запознали, за да избегнат проблемите и раздялата с брачната си половинка.

СТРЕЛЕЦ

Не обещавайте на близките си да се приберете рано от работа, защото ще си създадете  неприятности. На работното място не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинните си задачи. По-добре бъдете честни в отношенията си. Обмислете и подгответе за подпис договорите и финансовите документи. Радвате на вниманието на противоположния пол. За съжаление запознанството е разочароващо. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия, само защото някой ви е привлякъл с чара си.

КОЗИРОГ

Пазете се от нечия недобросъвестност, която ще ви изнерви, защото се налага да отхвърляте чужди задължения, които някой е изоставил, и ще блокира за известно време плановете ви. Не се ядосвайте, ако не може да промените ситуацията. Бъдете сдържани. Можете да пътувате, ако това няма да навреди на работата ви. След работа направете планираните покупки за дома. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Не се колебайте да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата ви, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте настроението ви да не стане причина за финансови загуби заради инатливо нежелание да видите дебнещите опасности в договорите, които подписвате. Внимавайте и при работа с режещи инструменти. Пътуване ще ви се отрази добре. Не споделяйте с никого намеренията си. В материално отношение ви очакват успехи. Работата ви спори. Отворете сърцето си и дайте израз на чувствата си. Семейните могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни партньори.

РИБИ

Анализирайте постигнато в изминалите дни, защото равносметката за за месеца ви носи полза. Направете плановете си за следващия месец. Не отказвайте предложенията за помощ, ако се налага да приемете повече задачи. Бъдете разумни, за  да се справите с работата си и да не отдалечите успеха от пътя си. Каквото и да се случва не се гневете. На несемейните Съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца денят дава възможност да опитат и да създадат потомство. Прибързаните бракове или сексуални контакти, защото сте решили да изневерите, не са желателни.

Свързани новини

Какви са първите въпроси, които да зададете на адвокат?

Regiona

От какво зависи бързата реакция на ключарите при спешни ситуации?

Regiona

6 закона при избора на рокля

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.