Хороскопът на Алена: Обрати носят полза на Близнаците, неголеми приходи очакват Раците

ОВЕН

Стабилизирайте позициите си на работното място. Проявете настойчивост и вземете инициативата в свои ръце. Залогът за успех е във вашата откровеност към колегите и подчинените ви. Грешките на работното ви място, недоразуменията в отношенията и конфликтите в общуването с колегите ви, са породени от несъгласие с мнението им. Чувствата, които ви даряват любимите ви хора не са повод непрекъснато да искате от тях някакви облаги за себе си. Бъдете толерантни. Не се колебайте и им покажете, че ги обичате.  Сексът ще е желан и от двама ви, ако не сте импулсивни и изчакате подходящия момент вечерта.

ТЕЛЕЦ

Днес ви предстои  тежък ден, заради трудности на работното място, които не сте очаквали, но са породени и от ваше недоглеждане при изпълнение на поставени общи задачи. Склонни сте да затънете в депресия, от която трудно ще излезете. Бъдете отговорни, умерени и въздържани. Не се захващайте с бизнес, свързан с продажба на лекарствени средства. Контролирайте емоцията, която в този ден е враг на семейните отношения и на разговорите ви с интимния партньор, с които рискувате да го отдалечите. Вечерта можете да си позволите сексуални удоволствия само ако няма да проявявате емоцията си, която ще нарани партньорите ви.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте новина, заради проблем, свързан с неизпълнени обещания и задължения на работното място. Събитията се развиват по-различно от планираното от вас, но пък обратите ви носят полза. Необходима е предпазливост. Ако се готвите да пътувате, се предпазвайте от крадци и некоректни хора, които искат да ви оплетат в съвместен бизнес. Подвластни сте на тревоги и вълнения, свързани с обичан от вас човек. Сведете глава и преодолейте гордостта си, за да си върнете любовта. Не пропускайте да обградите с внимание любимите си хора, преди да се отдадете на сексуални удоволствия. Това е от значение, за да сте доволни.

РАК

Не се натоварвайте с много работа. Започнатите задачи задължително трябва да завършите до вечерта. Запазете спокойствие и не се ядосвайте. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате. Очаквайте неголеми приходи. В деловите си отношения сте убедителни и печелите доверието на околните. Семейните проблеми ще ви изнервят, защото сте прекалено заети и нямате време за брачната си половинка, която ви вини, че сама се занимава с децата. Вечерта се постарайте да зарадвате любимите си хора с подарък и романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Днес ви е необходимо уединение, за да осмислите житейските си проблеми и начините за тяхното разрешаване. Бъдете внимателни зад волана, а най-добре е да не пътувате. Прибързаността ви вреди. Начинанията обмисляйте добре и не бързайте да пристъпвате към тяхната реализация. Вечерта бъдете с близките си. Очаквайте романтична среща. Чувствата ви са споделени. Сексът ща ви достави взаимно удоволствие, ако е с любимите ви хора. Не се изкушавайте от случайни интимни контакти.

ДЕВА

Не се проваляйте сами, заради факта, че не сте достатъчно инициативни и настойчиви и не искате или не ви остава време да стабилизирате постигнатото на работното си място. Денят е благоприятен за уговаряне предстоящото сключване на договори. Следобед имате възможността да реализирате ползотворни срещи с колеги. Запознанствата в този ден ще ви донесат разочарование, ако се предадете във властта на нечий чар. Демонстрацията на чувства цели да измъкне парите ви. Ако сте влюбени, но все още не срещате взаимност, тази вечер се отдайте на интимни разговори, които могат да доведат и незабравими сексуални мигове.

ВЕЗНИ

В този ден ви е трудно да осъществите нови делови запознанства, а вечерта и с познати на ваши близки, на които гостувате. За да преодолеете проблема трябва да сте гъвкави и приспособими. Стабилизирайте позициите си.  Бъдете внимателни при изпълнение на задачите си на работното си място. Избягвайте новите запознанства. Влюбени сте така, че изгаряте в пламъка на чувствата си. Бъдете искрени и естествени и ще спечелите любовта на партньора, когото харесвате. Очаквате още при първата среща днес да се отдадете на интимни преживявания. Забравете желанието си за секс и се въоръжете с търпение.

СКОРПИОН

Ще реализирате без усилия изгодни търговски сделки и ще спечелите добри пари. Съгласете се да приемете подходящите и по ваше мнение печеливши допълнителни задачи. Не отказвайте помощ. Отдайте се изцяло на занимания със служебните си задачи. Не проявявайте егоизма си и не се опитвайте да блеснете със знания пред по-знаещите от вас. Ще изживеете романтично приключение и среща със стара любов, която може неочаквано да обърка живота ви. Не се изкушавайте от предложението за едно единствено сексуално изживяване, защото ще си създадете проблеми с брачната половинка.

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от прекалено вживяване в емоциите на хората около вас, защото вредите на себе си, особено ако няма как да сте им полезни. Не се подвеждайте от оплакванията им и не им помагайте, ако не са ви помолили лично за това. Бъдете внимателни на вашето работно място, за да не усложните отношенията си с колегите и началниците си. От вас зависи да създадете хармония в личния си живот и с брачната половинка или интимните партньори. Направете първата крачка. Сексът е от огромно значение за добрата ви форма. Събудете желание в интимната си половинка и не пропускайте сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Не провеждайте разговори и не разваляйте отношенията си с ръководството, за да не попречи на реализацията на плановете ви. Измислете вярната тактика на поведение и бъдете коректни в исканията си към вашите началници, колеги и делови партньори. Не бъдете алчни. Изпълнете поставената ви конкретна задача на работното място, ако искате да изявите възможностите си. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията към половинката си. Бъдете търпеливи с брачната и интимната си половинка. Не мислете, че ако сте засегнали любимите си хора с типичното си рязко поведение, ще успеете да изгладите недоразуменията в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете предпазливи и не избързвайте на работното място. Не провеждайте делови разговори с непознати. Няма да постигнете очаквания успех от тях, особено ако разговорът е свързан със съвместна работа. Дори и малките успехи на работното място ще ви заредят с необходимата доза оптимизъм, за да продължите уверено напред. Разправията с половинката ви може да прерасне в скандал. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако не проявявате агресия в леглото, за да си отмъстите незнайно за какво.

РИБИ

Днес сте склонни да допуснете в живота си хора, които не го заслужават, но вие държите да подадете ръка, като направите поредното непоискано добро. Инатът ви ще попречи да ги прецените правилно и ще ви донесат много разочарования, ако не се владеете. Предпазвайте се от грешки, водещи до сериозни професионални проблеми. Очаквайте новина за приходи. Несемейните, които са срещнали подходящата половинка, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения. Сексуалните ви отношения не са желани и от двама ви, затова и се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте причината.

Свързани новини

Защо да изберете кожени обувки за мъже? Кои са най-модерните модели?

vesito

Хороскопът на Алена: Везните да не проявяват излишна активност, Съдбата налага забрани на Скорпионите

vesito

Да посрещнем July Morning  на „Картала“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.