Хороскопът на Алена: Неприятни задължения изнервят Везните, Скорпионите да отдалечат некоректни хора

ОВЕН

Бъдете отговорни към работата си, особено ако са ви натоварили с нови задължения. Рекламирайте с успех търговските си идеи и намерения от предишните дни. Смело тръгнете към поредната поставена цел. Пазете се от нови запознанства, ако са свързани с вашите бъдещи планове, за да не се окажете зависими от недобронамерени хора. Следобед ви очаква незабравима романтична среща. Несемейните ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената любов.  Сексуалните ви контакти трябва да са добре преценени, за да си спестите заболяванията на половата система и инфекциите.

ТЕЛЕЦ

Днес се подгответе за пречки, които възникват неочаквано и ще нарушат до обед спокойствието ви на работното място. Не сте в настроение, липсва ви концентрация, а грешките са неизбежни. Общуването с колегите и ръководството са затруднени заради нежеланието ви да търпите критика и да понасяте забележките им, които са напълно заслужени. Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Сексът ще ви достави взаимна наслада. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

В този ден се пригответе за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Променете начина си на работа, за да е по-лесно на всички. Не отказвайте помощ и полезни съвети. Причината за проблемите ви е в нежеланието ви да проявите разбиране към исканията на колегите си. Следобед ще се успокоите и ще заработите активно. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства ще се окажат напразни. Не се опитвайте да го привлечете с подаръци. Не се поддавайте на желанието да дадете годежен пръстен на интимната си половинка, докато сте в леглото.

РАК

От вас зависи да превърнете промените в бъдещи успехи. Рискувате да направите погрешна крачка, ако сте прибързани. Отложете деловите срещи. Въздържайте се от взимане на важни делови решения. Всички ваши действия, свързани с професионалната ви реализация да бъдат добре обмислени. Успехът е с вас, ако не направите някоя погрешна крачка. Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото дори и да се стигне до сексуален контакт, той няма да оправи отношенията ви.

ЛЪВ

Трудности още от сутринта ще ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Не проявявайте излишни амбиции и не се самоунижавайте. Бъдете гъвкави и практични. От вас зависи по-нататъшното постигане на целите. Дългоочаквано провеждане на делова среща ви доближава до целта. Изпълнени сте с желание да сте обичани. За съжаление не сте доказали на интимните си партньори, че споделяте чувствата им. Ако имате желание за сексуални удоволствия, но интимната ви половинка не е готова за това, се съобразете с желанието ѝ.

ДЕВА

Очаквайте финансови проблеми, ако допуснете ненужни разходи. Бъдете внимателни, за да не допуснете сериозни загуби, които трудно ще възстановите, ако проявите наивност или рискувате. Внимавайте при работа с банкови и финансови документи, ако се налага да ги подготвите точно днес. От сутринта ви е обзела ревност. Глождят ви съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. След разправията през деня не се надявайте, че ще имате приятни сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

Не провеждайте делови разговори и не преглеждайте финансови документи. Възможно е заради невнимание да допуснете грешки, за които ще се наложи да плащате с цената на финансови загуби. Днес сте натоварени с професионални задължения, които не ви допадат и сте доста изнервени. Не бива да пътувате. В семейството ви назрява конфликт. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за действията си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачната ви половинка ще остане само в мечтите ви. Не се домогвайте до това.

СКОРПИОН

Направете реална оценка на отношенията с хората от деловото си обкръжение и ако прецените, отдалечете некоректните. Обогатете се с нова информация, чрез която да осъществите замислените идеи и да постигнете целите си. Подобрете материалното си състояние, без да предприемате цялостна промяна на работното си място. Звездите ви предпазват от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора. Опитайте се да създадете романтична обстановка и да възвърнете у половинката си желанието на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе се за огромно напрежение, изискващо сериозно отношение към работата ви. Възможни са недоразумения на работното място и разправия с колегите ви, но успехът е с вас. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения. Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят, но без успех. През целия ден сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Колкото и да сте уморени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима следа у вас.

КОЗИРОГ

Денят е благоприятен за активна работа и делови срещи. Внимавайте, защото сте в състояние да го съсипете заради властващата над вас емоция. Завършете всичките си задачи до обед. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите в този ден за нови партньори. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. В отношенията с любимите хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите.  Семейните ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Несемейните да бъдат предпазливи в сексуалните си контакти. Не изневерявайте!

ВОДОЛЕЙ

Денят ви поднася нови изгодни делови предложения. Добре ги обмислете преди да вземете крайното си решение. Материалното ви положение със сигурност ще се подобри, ако сте предвидливи. Деловите отношения, които създавате днес, са ви полезни, а новите ще се окажат доходоносни в близките месеци, ако не се доверявате на непознати. Неуспехите през деня ще се отразят на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Вечерта се постарайте да си създадете незабравими и приятни сексуални удоволствия, за да се сближите отново.

РИБИ

Най-добре се оставете в ръцете на Съдбата и приемайте това, което ви поднася, но с търпение и без емоция, . Не се опитвайте бързо да приключите с новите си задачи, за да не се изложите. Ако бизнесът ви не се развива според очакванията ви, помислете си дали не сте надценили възможностите си. През целия ден имате възможност да докажете чувствата си. Не оставяйте без внимание любимите си хора. Не отказвайте на интимната си половинка сексуалните изживявания, естествено ако и вие изпитвате сексуално желание.

Свързани новини

Какво задължително трябва да присъства в един мъжки гардероб?

Regiona

Хороскопът на Алена: Близнаците да бъдат предпазливи при запознанства, Раците да не се преуморяват

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците да не допускат намеса на некомпетентни, Раците да не се вслушват в безсмислени разговори

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.