Хороскопът на Алена: Лъвове, избягвайте срещите и запознанствата, Девите да внимават с колегите

ОВЕН

Вашия новаторски подход ще бъде възприет добре от колегите и началниците ви, стига да го поднесете подобаващо и без агресия. Очаквайте известие за приходи. Деловите срещи са успешни. Не налагайте мнението си с агресия. Откажете предложения за инвестиции, ако нямате свободни средства. Меркурий е ретрограден. Предстои ви ново романтично запознанство, които може да прерасне в сериозна връзка. Семейните да се пазят от  изневяра. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте семейни защото разочарованията ще са светкавични.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни, ако сте зад волана, разсеяността ви вреди. На всяка цена отложете деловите срещи и разговори, за които не сте подготвени. Няма да бъдат успешни. Меркурий е ретрограден. Преценете дали трябва да се съгласявате на делови запознанства. Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори. Избегнете усложненията в семейните отношения, мили жени. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си партньор, който е ревнив, но и верен и няма да ви  я прости.

БЛИЗНАЦИ

Неочаквано за вашите планове трудностите по пътя ви няма да са малко, а и Меркурий е ретрограден. Имате достатъчно сили да отхвърлите задачите си, но не бива да разчитате на помощ. Справете се сами, за да няма злонамерени подмятания колко са ви помогнали. Не се притеснявайте за финансите си, защото в момента имате начин да подобрите материалното си състояние. Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени или че ще си спечелите подигравки. Интимният ви партньор е решил, че сте дистанцирани заради него и ви е подготвил изненада.

РАК

Ще осъществите с лекота плановете си, въпреки, че чувствителността ви е прекалено изострена, при ретроградния Меркурий. На работното място се справяте добре, независимо от личните ви проблеми. Не отказвайте предложената помощ. С агресия и инат няма как да постигнете добри резултати на работното си място. Вечерта ви очакват приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите сексуални желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове.

ЛЪВ

Избягвайте срещите и запознанствата. Внимавайте, защото  в заблудата си, че са коректни бъдещи партньори и ще работите в хармония, рискувате да ги допуснете близо до себе си, а и Меркурий е ретрограден. Скоро ще съжалявате за наивността си. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път, за да избегнете разочарованията. Работили сте много през деня. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания.

ДЕВА

Денят не е благоприятен за работа в съдружие при ретроградния Меркурий. Съветът ми е да бъдете внимателни, за да не ви провалят вашите колеги заради липса на знания, което не сте подозирали. Завършете започнатите задачи. Обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси и не пропускайте да поднесете вашите идеи и мнение за промените, които са неотложни. Семейните жени са щастливи в брака. Несемейните жени могат да срещнат своята половинка в този ден, но е добре да са предпазливи при запознанството, за да не се окаже разочароващо. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, който ще ви доставят взаимна наслада.

ВЕЗНИ

Сутрешните часове в този ден са натоварени и напрегнати за вас, но въпреки това сте се заредили с търпение. Ще се занимавате със служебни проблеми дори и при ретроградния Меркурий. Всяка задача, изпълнена в рамките на деня ви носи приходи. Деловите предложения  ви носят загуби, ако не са добре обмислени. Не бързайте да ги приемате. Радвате на споделени чувства, мили жени. Ако сте от тези, които имат до себе си интимни партньори, но са се отдалечили от вас, по-добре се разделете. Не ви съветвам да се отдавате отново на сексуални удоволствия, защото една бременност ще промени плановете ви.

СКОРПИОН

Не ви липсва желание за работа, въпреки че се опитват да ви пречат. На работното място ви изслушват внимателно, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Не разчитайте, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза. Вършете рутинните си задължения, за да си спестите проблеми с колегите. Не е желателно да сядате зад волана. Не се поддавайте на провокациите на партньора си, проявяващи ревността си, целящи само да ви ядосат, но може и да ви отдалечат необратимо. Вечерта, ако не сте изпокарали,  се отдайте  на желан и от двама ви незабравим секс.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте в състояние да допуснете грешки, заради прибързаност само защото сте решили да надскочите възможностите си. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние дори и при ретроградния Меркурий. Деловите срещи и разговори са разочароващи, ако сте инатливи. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Овладейте емоциите си.  Тактът в личните отношения ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения с интимния ви партньор и да бъдете щастливи в любовта, мили жени. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове.

КОЗИРОГ

Овладейте порива си към импулсивни и прибързани действия, които ще ви навредят и вместо да блеснете ще се окажете в мрака на неизвестно и мъгливо ново начало. На работното място покажете най-доброто от себе си, ако искате да получите признание. Деловите разговори ще бъдат успешни дори и при ретроградния Меркурий. Общуването ви доставя удоволствие. Възможно е ново романтично увлечение, скъпи дами, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства. Не бързайте да взимате решение за това ново начало, за да не се разочаровате и да не се лишите от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Денят  ви позволява да се срещнете с хора от деловите среди, с които можете да си сътрудничите успешно. Ако не сте прекалено чувствителни и работите активно и уверено, ще се радвате на успех, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Пътуване, дори и при валежи, ще бъде успешно. Поднасяйте на околните само тази информация, която е лесно смилаема, дори и от лаиците. През този ден очаквайте да изживеете краткотрайно увлечение. Не се доверявайте сляпо на чувствата си, скъпи жени. Не проявявайте импулсивност по време на сексуалните мигове, защото може да притесните интимния си партньор.

РИБИ

Въпреки че сте обидени на близките си, сутринта си наложете търпение и въздържаност, и при ретроградния Меркурий. Задълженията на работното ви място са много. Постарайте се да отхвърлите най-неотложните задачи с приоритет, за да не ви налагат преди края на годината. Проявете такт и бъдете коректни към колегите си. Приберете се веднага след работа, мили жени. Чувствата ви са споделени и  не си струва да обтягате отношенията си. Не ги съсипвайте с претенциите си. Не пропускайте сексуалните мигове, за да бъде поредното невероятно изживяване.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Близнаците да не се отклоняват от задачите си, успехи за Раците

vesito

Роля на витамин А за детския организъм

vesito

Залози на виртуални спортове на winbet.bg

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.