Хороскопът на Алена: Лъвовете да избягват неподходящи контакти, Девите да отложат важните разговори

ОВЕН

Нуждаете се от разтоварване. Очаквайте промени, свързани с материалното ви положение. Отпуснали сте се и трудно ще се справите с професионални проблеми, които изискват светкавично разрешаване. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Не бързайте към уговорената делова среща, ако искате да постигнете успех в разговорите. Бъдете умерени. Меркурий е ретрограден. Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

ТЕЛЕЦ

При ретроградния Меркурий. отложете планираните разговори защото днес няма да са успешни. Непредвидени разходи ще нарушат стабилността на бюджета ви. Подхождайте разумно към това, което ви се случва. В очите на околните сте стабилни и спокойни, но под тази маска се крие невероятна емоционалност. Тя е причината да имате неприятни разговори. Интимните ви партньори се чувстват силно привлечени от вас и искат по-сериозни отношения. Ако ги обичате, не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания.

БЛИЗНАЦИ

От сутринта сте в добро настроение, защото думата ви се чува и всичко казано от вас се приема без противоречие. Начинанията са успешни, въпреки че се справяте сами без странична подкрепа,. Обмислете ги и пристъпете към действие. Обърнете внимание на обажданията по телефона, ако са свързани с новите делови предложения и намерете изгодата за себе си, подкрепени и от ретроградния Меркурий. Пазете се от проблеми в личния живот. Обърнете внимание на близките си. Контролирайте емоциите си. Отношенията с интимния ви партньор не са много добри, затова е добре да контролирате емоциите си. Не се надявайте на сексуални удоволствия.

РАК

Имате сили да завършите работата си въпреки ретроградното движение на Меркурий. Предпазвайте се от измама. От значение за професионалната ви кариера е да докажете, на колегите си, че сте коректни. Издигнете авторите си. На работното място се справяте отлично. Нежеланието да разберете партньорите си е повод за разправии у дома, които ви напрягат и изнервят. Жените  родени в знака изживяват романтична любов. Дайте възможност на мъжа до вас да ви подкрепя. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората.

ЛЪВ

Днес, при ретроградния Меркурий, сте във властта на неподходящи контакти. Добре е да ги избягвате. Всички проблеми, с които се сблъсквате в този ден са породени от нежеланието ви да премълчавате, но не пропускайте да си го наложите. Отложете деловите разговори и срещи. Не обсъждайте нови договори, дори и ако сте планирали това предварително. Несемейните жени за пореден път ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща. Вечерта си създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора, не пропускайте сексуалните изживявания.

ДЕВА

Колкото и да е силно желанието ви да се притечете на помощ на човек, който заема важно място в живота ви, преценете дали не правите непоискано добро, за да не си спечелите враг в негово лице. Следобед ще усетите завист, породена от успехите ви, която е нещо обичайно и не бива да ви притеснява, при ретроградното движение на Меркурий. Важните разговори, целящи изясняване на отношенията, заради роднинска намеса, по-добре отложете за друг ден. Днес не ви е ден и рискувате да задълбочите проблемите. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

В този ден сте вдъхновени и готови да поставите началото на творческите си идеи. На работното ви място цари спокойствие. Трудностите може да се породени от рискованото ви участие в спекулативни сделки. Отношенията и с колегите и с близките ви хора са хармонични. Не взимайте прибързани решения, избягвайте грешките. Меркурий е ретрограден. Ще се разкъсвате между информация, която не сте проверили, клюки и интриги, стигнали до вас, ревност и съмнения. По-добре поговорете директно с партньора си и изяснете всички недоразумения на мига. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията си.

СКОРПИОН

Не бива да засягате близките си и да спорите с вашето дете, ако не сте доволни от оценките му. Мислете за предстоящите задължения на работното си място. Отложете деловите срещи при ретроградния Меркурий. Стабилизирайте колегиалните си отношения. Предложенията, отправени ви днес, ще повлекат след себе си финансови загуби. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие в този ден. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви обещава отлично самочувствие и душевна хармония, ако не забравяте, че самоанализът ви носи полза. Имате намерение да започнете нов бизнес, но Меркурий е ретрограден. Обсъдете идеята си. На работното място сте разсеяни, но ако се концентрирате успехът е с вас. Не разчитайте на помощ отстрани. Справете се сами със задачите си. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования.  Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

КОЗИРОГ

В състояние сте да се справите със задълженията на работното си място. Оправете лошото си настроение, породено от некоректността на ваши делови партньори. Не се ядосвайте заради забавени плащания, които ви пречат да направите нужните ви покупки. Деловите контакти са затруднени. Пазете се от конфликти при ретроградното движение на Меркурий. Отдалечили сте се изцяло на интимния си партньор, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате. По-добре се разделете и тръгнете в нова посока. Не допускайте сексуален контакт, ако нямате желание за това. Ще ви е неприятно.

ВОДОЛЕЙ

Справяте се успешно със задачите си на работното място. Деловите разговори са успешни, но с предпазливост, защото. При желание от ваша страна се заемете с творческа дейност. Полезни са всякакви срещи и разговори, както и стабилизиране на новосъздадени отношения. В своята стихия сте и активността ви заразява колегите ви дори и при ретроградния Меркурий. Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако сте готови да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

РИБИ

Не се колебайте при взимане на важни професионални решения. Внимавайте с новите делови запознанства и анализирайте всяка дума, която чувате. Бъдете внимателни в думите и действията си и не разчитайте на чудеса, а само на себе си, защото няма как да отложите служебните си задължения, а и Меркурий е ретрограден. Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Обрати в работата на Овните, Телците готови за нови подвизи

vesito

Заложете на добрия сън – защо е важно да инвестирате в качествени матраци

Regiona

Дневен хороскоп за 3 септември: Лъв- не бъдете прекалено чувствителни, Скорпион- не се ядосвайте

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.