Хороскопът на Алена: Близнаците са изкушени от нови запознанства, трудности за Раците

ОВЕН

Не се притеснявайте от задкулисни действия, защото са във ваша полза, а тези, които ги творят скоро ще си получат заслуженото. Благоприятни са начинанията, общуването с колегите ви, разрешаване на професионални проблеми,въпреки ретроградното движение на Меркурий, започнало в този ден. При намиране на ново решение проявете фантазия и изобретателност. Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Днес не сте в настроение за сексуални удоволствия, но именно те ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението.

ТЕЛЕЦ

Подгответе се за неочаквани посетители у дома, които ще ви притеснят. Не се усамотявайте, излезте и се срещнете с хора, разговорите с които ще ви се отразят добре. Справяте се отлично с работата си. Подгответе се за важните делови срещи на работен обяд, които отложихте предишния ден, дори и при ретроградния Меркурий. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования. Подредете дома си. Не се сърдете, ако любимите ви хора проявят каприз и не желаят да отговорят на предложението ви за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте изкушени от нови запознанства, но бъдете внимателни кого допускате в живота си. Обвързването с делови партньори, които не познавате, но сте ги харесали при разговор, не е във ваша полза, защото ще претърпите загуби и разочарования, а и Меркурий е ретрограден. Следобед неприятна новина може да ви развали временно настроението. Запознанство в романтична обстановка не е причина да градите веднага планове за съвместно бъдеще, защото не сте срещнали подходящия партньор. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството. Не вярват на чувствата ви.

РАК

В този ден противоречията са породени от трудности, предизвикани от немарливостта на вашите колеги. Ако имате натовареност със задачи, избягвайте разправиите с тях и странични хора и безпричинните спорове подтикнати от ретроградното движение на Меркурий, започнало в този ден. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате необмислено до себе си. Не бъркайте любовта с привличането основано на общи интелектуални стремежи, защото след време може да се окажете обвързани с неподходящ партньор и да съжалявате, че вреди и на професионалните ви стремежи.

ЛЪВ

Ако след работа сте си у дома се отдайте на почивка и развлечение, ако искате да отморите пълноценно след напрежението деня. На работното място се справяте отлично дори. Деловите срещи са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си заядливо. Обмисляйте добре направените ви предложения, а и Меркурий е ретрограден. След напрегнатия работен ден, вечерта очаквайте романтично приключение. Ще срещнете хора, сред които може да се окаже вашия спътник в живота. Не бързайте с интимните мигове преди да сте опознали, защото разочарованието ще е причина за депресивни състояния.

ДЕВА

Ако успеете да си осигурите подкрепата на вашите колеги и делови партньори постигате напредък в начинанията и се успокоявате от създалото се напрежение в последните дни, което умело прикривахте. Ще получите и морална и практическа помощ от ваши влиятелни познати, на които винаги сте разчитали, а и те на вас, дори и при ретроградния Меркурий. Напрежението през деня ще се отрази на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си за дълго. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с тях. Не ги разочаровайте.

ВЕЗНИ

Очаквайте проблеми в деловите отношения, създадени от вас самите заради нежеланието ви да да сте компромисни. При възможност отложете планираните срещи и разговори, ако не успеете да убедите вашите колеги да кажат мнението си. Анализирайте грешките си и ако е възможно ги отстранете, въпреки ретроградното движение на Меркурий, започнало в този ден. Денят ви е напрегнат. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимите хора. Не проявявайте капризи и липса на желание да ги изслушате. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.

СКОРПИОН

Най-добре е да обогатите познанията си, дори и ако се налага да го сторите в непозната професионална сфера. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте да благодарите за помощта. Пътуванията са успешни. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи и концентрирани и ще се радвате не само на успех, а и на признание въпреки ретроградното движение на Меркурий. Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите и отдалечите интимните си партньори. Ако сексуалното удоволствие е с цел да получите нещо, приемете, че ще сексът с партньора ви няма да му достави удоволствие.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте емоционални, променливи и разсеяни, само защото не сте наясно как ще организирате дните си в до края на месеца и на годината и спорите с вашите близки още от сега за празничните дни в края на декември. Рискувате в разсеяността си да допуснете някоя грешка, ако решите да работите активно и да спорите с колегите си. Не пътувайте, Меркурий е ретрограден. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора. Стремежът ви да вкарате непременно интимния си партньор в леглото, за да докажете колко сте сексапилни, е във ваша вреда.

КОЗИРОГ

Успехът и днес е с тези от вас, които се занимават с преподавателска дейност и пишат лекциите си. Имате възможност да общувате с деловите си партньори, да разрешите проблеми свързани с работата ви. Денят, дори и при ретроградния Меркурий, е добър за пътуване със семейството или приятели, ако сте си взели отпуск. Неочаквана разправия в семейството ви ще се превърне в скандал с размяна на взаимни обиди, които ще наранят и вас и партньора ви. Естествено е чувствата ви да охладнеят. Не се надявайте на сдобряване в леглото, както се случва често в семейството ви. По-добре се откажете от секса.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки че отношенията ви с вашите колеги са нестабилни, сте уверени и се справяте без проблем с трудностите. Имате възможност да се справите с всичките дори и с нерешимите проблеми със задачите си на работното място. Намерете компромисно делово решение, за да ви подкрепят, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Възможни са емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове, заради тлеещата у вас безпричинна обида.

РИБИ

Деловите ви разговори са неуспешни, ако говорите повече от позволеното. Късметът ви изневерява. Концентрирайте се в работата си днес, за да не изпуснете доходи, които не са ви излишни. Не мислете, че ако имате неотложни служебни задължения някой ще се заеме с тях вместо вас. Не бива да искате от партньора си повече от това, което може да ви даде, особено ако не сте семейни, за да се окажете неочаквано изоставени. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на половинката си в леглото.

Свързани новини

Дневен хороскоп за 26 юли: Риби- внимавайте с финансите, Дева- не вземайте импулсивни решения

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците да подготвят нови договори, Раците са прекалено дейни

vesito

Хороскоп за 28 август: Трудности за Лъв, добри доходи за Скорпион

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.