Харви Уайнстийн съди за милиони автопроизводител за катастрофата, която го парализира

Бившият продуцент Харви Уайнстийн, който е в затвора заради сексуални престъпления, заведе дело срещу корпорацията „Стелантис“, обединила Fiat Chrysler и Peugeot Citroen, за катастрофата през 2019 г., когато джипът му се обърна, докато се опитваше да избегне елен, съобщи Ройтерс, цитирани от БТА.

Уайнстийн иска обезщетение от пет милиона долара. Той твърди, че след катастрофата с Jeep Wrangler в предградието Бедфорд на Ню Йорк на 17 август 2019 е останал „с катастрофални увреждания и парализиран“, като изпитва „значителна и продължаваща болка и страдания“.

Според жалбата, заведена в съда в Манхатън, той е бил с колан, но спирачките са отказали, когато е приближавал към животното и затова двегодишната кола се е обърнала. Уайнстийн уточнява, че корпорацията му е дала опасен автомобил срещу продуктово позициониране в един от филмите му.

От „Стелантис“ не коментираха иска.

Харви Уайнстийн е на 70 години. Той има 23-годишна присъда за сексуални нападения и изнасилване.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

НАРЕДИХА СЕ НА ОПАШКА: Свалячи налазиха Кобилкина след развода, прескачат се един връз друг!

vesito

Хороскопът на Алена: Везните да бъдат предпазливи зад волана, Скорпионите да не проявяват капризи

vesito

Хороскопът на Алена: Овните се доказват като знаещи и можещи, Телците да си приготвят пари в брой

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.