ФК ,,Банско тийм“ с нови победи и втори в класирането на Купата на югозападна трета лига

Банско победи ,,Стрела“ (Вълкосел) в груб мач и продължава напред за Купата на „АФЛ“. Отборът на Банско постигна победа като гост срещу четвъртодивизионния ,,Стрела“ (Вълкосел) в мач, изпълнен с напрежение и враждебна игра. Въпреки агресивното поведение на домакините, младите футболисти на Банско не се огънаха и демонстрираха воля и характер. Тимът на Банско излезе в състав от млади играчи от първия състав и седем юноши, които получиха шанс да се докажат на мъжката сцена. Вратарят, Михаил Янчовичин, се отличи с важни намеси, които допринесоха за успеха на отбора. Резултатът бе открит през първото полувреме от Теодор Чолев, а Ибрахим Дерменджиев удвои преднината на Банско след почивката. Домакините обаче оспориха втория гол с претенция за засада, което доведе до напрежение на терена. Недоволството на ,,Стрела“ кулминира в конфликт със съдиите, в резултат на което главният рефер и делегатът решиха да прекратят мача, десет минути преди края.
С тази победа Банско продължава успешно напред в турнира за аматьорската купа.
ФК „Банско тийм“ започна новия сезон с множество успехи . Три допуснати гола, три равни мача, шест победи за купата на Югозападна Трета лига и седма за Купата на „АФЛ“. Във временното класиране отборът на ,,Банско тийм“ е на второ място след Кюстендил, сред общото класиране от деветнадесет отбора. Професионалният опит на треньорите и старанието на ръководството на ,,Банско тийм“ създават идеалната среда за изграждане на млади футболни таланти, като с гордост можем да се похвалим с една от най-големите детско-юношески школи, наброяваща 150 деца.
Състав на Банско: Михаил Янчовичин, Ибрахим Шериф, Георги Целкеов, Асен Либяховски, Стивън Фърладжов, Мартин Щерев, Роман Родопски, Теодор Чолев, Борис Ейков, Кристиян Мандаджиев, Георги Проев.
Резерви: Сефер Робев, Мартин Чолев, Ибрахим Дерменджиев, Леонардо Мандухов, Христов Видин.

Свързани новини

Огромен интерес към „STRONGMEN“ в събота в Разлог

vesito

Община Благоевград изплати възнагражденията по банков път на членовете на СИК

vesito

Jazz, Fusion, Soul&Funk ритми огласиха площад „Македония“ в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.