„Фестивал на доброто“ ще събере жителите на санданското село Дамяница

„Фестивал на доброто“, с. Дамяница – 14 август!
Село Дамяница, община Сандански празнува своя празник, като неизменна част от него е и превърналият се вече в традиционен – XI – ти „Фестивал на доброто”. В навечерието на големия християнски празник – Голяма Богородица, традицията да се предава доброто ще се спази и тази година. Благотворителната кауза е за Максим от с. Лешница, който има нужда от нашата подкрепа.
Тази година посланици на доброто отново с нас ще бъдат Вокална група „Звънче“, с ръководители Здравка Гошевска и Люси Гошевска, Детски танцов състав „Звездица“ към Народно читалище „Отец Паисий- 1919“, гр. Сандански, с ръководител Владислава Захова, сборна група деца от с. Дамяница и с. Ново Делчево към Ансамбъл „Македонци“, с ръководител Михаела Шутракова, Студио по балетно и танцово изкуство „Феерия“, с ръководител Снежана Николова! Очакваме и гости от Северна Македония, гр. Берово и др. Вярата в доброто, тази вяра винаги трябва да ни води. Тя трябва да ни вдъхновява за делата ни. Ако всеки открие извора на доброта в себе си, ще поиска да промени света. И заедно ще можем да го направим, защото заедно творим чудеса!
Заповядайте! Очакваме ви!

Свързани новини

Заради продължителната жега и суша: По-ранен старт на гроздобера в Мелнишко

vesito

Миряните в община Банско отдадоха почит на Света Богородица

vesito

Над 200 самодейци от община Разлог с концерт-фолклорна феерия на 24 юли

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.