Фестивал „Между Верила и Рила с традиции в бъдещето-Крайници 2024″г.

Кметство с. Крайници, Община Дупница и НЧ „Развитие 1910“ с. Крайници имат удоволствието да Ви поканят на ежегодния събор – фестивал под надслов „Между Верила и Рила с традиции в бъдещето, който ще се проведе на 15.06.2024 г. (събота) на площада в с. Крайници.
Преди официалното откриване на фестивала в събота (14.06.2024 г.), за гостите на събитието ще има поздрав от Гайдарска група към НЧ „Развитие 1910“ от село Крайници и оркестър „Мело Бенд“, а след откриването на фестивала в 9:00 часа, е началото на конкурсната програма с участието на състави, школи, клубове и ансамбли от цялата страна. За любителите на красивите елементи организаторите обещават ревю на автентични народни носии, част от колекцията „За да ни има“ – притежание на сдружение „За да ни има“ на Елка и Ангел Низамски. Програмата ще продължи с участието на танцов състав към 140-то СУ „Иван Богоров“ град София с ръководители Марияна Гарова и Марио Гергинов. Във финалната част от празненството ще бъдат обявени победителите от конкурсната програма, а събитието ще бъде закрито с концерт на Мирослав Юговски, солист на ансамбъл „Пирин“.
Може да бъде изображение с 8 души и текстово съобщение

Свързани новини

С песни, танци и заря отбелязаха празника на Община Струмяни

vesito

Поредно латино предизвикателство приеха жители и гости на Благоевград

vesito

Консултации за съставите на СИК ще се проведат днес в Община Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.