Фамилатлон отново в Дупница

По случай Международния ден на детето 1 юни и като част от Майските празници на културата Дупница 2024, Община Дупница  кани на най-веселия празник на семейството, спорта, знанието и здравословния начин на живот Фамилатлон 2024.
Под звуците на богата концертна програма , на 1 ЮНИ, сред зеленината на красивия градски парк „Рила“, гражданите на Община Дупница ще могат да се включат в множество забавни игри с награди, да участват в арт ателиета, уъркшопове и томболи, а най-смелите, дори да се спуснат с въжен „трамвай“ осигурен на ППС Дупница.
В опознавателната игра за цялото семейство „Малката Европа“, участниците ще могат да пътешестват с карта в парк „Рила“, да „откриват държави“, да научават любопитни факти за историята и географията им, за което , освен печат и забавно приключение, всички малки участници ще получат награди.
В програмата на 1 юни в парк „Рила“ са предвидени също демонстрации на спортните клубове от гр. Дупница и запознаване с успехите на изявени спортисти от града ни.

Свързани новини

Жена е в тежко състояние, пометена на пешеходна пътека в Благоевград

vesito

Струмяни ще чества своя празник с песните на Нелина, огнено шоу и заря

vesito

Таксиметрови шофьори с подписка до председателя на ОбС Андон Тодоров за удължаване на разрешителните им, топката в ръцете на кмета

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.