Училищата в община Банско са готови за първия учебен ден

Дни преди първия училищен звънец, кметът на община Банско Стойчо Баненски и зам.-кметът Сашка Въчкова посетиха училищата на територията на общината, за да проверят за готовността за началото на новата учебна година и да пожелаят тя да бъде здрава и много успешна. По време на посещенията беше установена пълна готовност на учебните заведения и педагогическия състав за учебната 2024/2025. Обновени, освежени и украсени са класните стаи в НУ,,Св. Паисий Хилендарски“ гр. Банско, СУ,,Неофит Рилски“ гр. Банско, ОУ,,Св. Климент Охридски“ гр. Добринище и ОУ,,Св.св. Кирил и Методий“ с.Места.  Напълно подготвени за новата учебна година са всички детски градини и трите професионални гимназии, като в Професионална гимназия по електроника и енергетика – гр. Банско тази година учениците ще влязат в изцяло реновирана сграда.
Във всички учебни заведения и детски градини на територията на Банско учителският и непедагогическят състав са напълно готови, заедно с учениците, да посрещнат новата 2024/2025 учебна година.

Няма налично описание на снимката.

Няма налично описание на снимката.

 

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Може да бъде изображение с маса, детска играчка и текстово съобщение

Няма налично описание на снимката.

Свързани новини

Стотици се забавляваха на бейзболното игрище край алеята за парк „Бачиново“ във втората вечер на „Ела (си) в Благоевград“

vesito

Тъжна вест! Началникът на реанимация в МБАЛ – Благоевград д-р Л. Димитров почина 2 дни преди да навърши 62 г.

vesito

От понеделник: Улица в Благоевград с нарушено водоподаване

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.