Уведомление за собствениците на земеделски земи в Кресна

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ „ЗЕМЕДЕЛИЕ” БЛАГОЕВГРАД
У В Е Д О М Я В А
Собствениците на земеделски земи, които обработват лично земите си и/ или ги заявяват за подпомагане, че в срок до 31 юли 2024 г. следва да подадат декларация по чл.69 от Правилника за прилагане на закона за собствеността и ползването на земеделските земи (ППЗСПЗЗ) до общинската служба по земеделие по местонахождение на имотите, в която да посочат начина, по който желаят да ползват всеки от имотите си през стопанска 2024/ 2025 година.
В случай на неподаване на декларация по чл.69 от ППЗСПЗЗ, имотите, за които не са сключени договори за наем или аренда за стопанска 2024/ 2025 година, ще се включат в процедурата за създаване на масиви за ползване, като имоти по чл.37в, ал.3, т.2 от ЗСПЗЗ, т. нар. „имоти-бели петна”. Всеки от съсобствениците може да подаде декларация по чл.69 от ППЗСПЗЗ, като декларацията, подадена от един съсобственик, ползва всички съсобственици.
В случай, че собствениците не желаят имотите им или някои от тях да се включват в масиви за ползване, те изрично посочват това обстоятелство в декларацията.
2700, гр. Благоевград, ул. „Васил Коритаров“ № 2, тел./факс: (+359) 73/ 882 032,

Свързани новини

Ученици от Второ ОУ в Гоце Делчев гостуваха на митрополит Серафим

vesito

Грациите на КХГ „Пирин“ показаха красота и финес в оспорвана надпревара с над 400 участници на международен турнир по художествена гимнастика в Благоевград

vesito

Започва реконструкция на ВиК и благоустрояване на ул. „Иларион Макариополски“ в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.