Талантливи деца гостуваха на кмета Байкушев

Кметът Методи Байкушев посрещна в кабинета си тримата участници от Благоевград в Международната олимпиада по ментална аритметика, която се проведе в Истанбул, Турция.
Супершампионът от олимпиадата Илиян Димитров на 7 г., Дейвид Балиев на 6 г. и Алекс Смуков на 7 г. са имената на децата, които прославят общината ни със своите знания.
По време на срещата градоначалникът поздрави талантливите деца за отличията и им връчи грамоти за високи постижения и принос в развитието на менталната аритметика. Всяко едно дете получи и ваучер за книги.
„Гордеем се с вашите успехи, те са доказателство за упорития ви труд. Вие сте пример за бъдещото поколение и ни давате надежда, че с будни умове като вашите Благоевград го очаква по-добро бъдеще“, каза кметът Байкушев. На срещата присъстваха и преподавателят по ментална аритметика Станислава Геранова и родители на отличените деца. Община Благоевград поздравява малките математици за завоюваните купи и им пожелава още множество бъдещи успехи!
Може да бъде изображение с 5 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 8 души, хора, които учат, маса и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 3 души

Свързани новини

Предстои изпълнението на най-мащабния проект за подмяна на водопровод в Петрич

vesito

Изложба на детски рисунки краси пространството при водната алея в Разлог

vesito

Извънредно: Пламна болницата в Благоевград, има пострадали пациенти! СНИМКИ

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.