Тази седмица в Разлог: Ще блеснат „Звездите на театъра“, ще зазвучи рок от Елешница и село Баня ще отпразнува своя празник

Юлските празници в Разлог започват със „Звездите на театъра“. Червеният килим вече е постлан, очакват се актьорите да пристигнат.
Откриването на театралните празници ще бъде на 3 юли, когато в 18:30 часа кметът на община Разлог ще посрещне звездите на театъра в своя кабинет. Ще съпроводи актъорите до голямата сцена, където ще бъдат подобаващо приветствани, след което театралната програма ще започне с постановката „НАШЕНЕЦ“ по Чудомир , с Мариус Куркински.
“Звездите на театъра“ продължава с постановката „ВЛЮБЕНА, СГОДЕНА, ИЗЧЕЗНАЛА“ на 4 юли ( четвъртък) с участието на Нона Йотова и Деян Ангелов.
След постановката всеки, който желае, може да поговори с актьорите и да се докосне до творчеството на режисьорката Елена Панайотова, която накратко ще представи своята книга „Приложен театър“.
На 5 юли, любителите на театъра ще имат възможността да се насладят на постановката „ЧЕСТ“ с участието на Владо Карамазов, Кристина Янева, Каталин Старейшинска и Елена Хрант;
С „ТЕАТЪР, ЛЮБОВ МОЯ!“ от Валери Петров и с участието на Касиел Ноа Ашер, Красимира Кузманова, Лилия Маравиля, Стефка Янорова на 6 юли (събота), ще завършат театралните празници в Разлог.
От 5 до 6 юли, за поредна година Рок Елешница ще разтърси местността “Степанови ливади” с рок и хевиметъл. Рок концертът е с начален час 19:00.
На 6 юли, село Баня ще отбележи своя празник с инициативите „Я кажи ми, облаче ле бяло“ и „Кмет за един ден“. По случай празника, читалището и кметството организират богата празнична програма с концерт на Боряна Карпузова и изпълнение на самодейните състави при НЧ„Просвета-1908“- село Баня.

Свързани новини

Националната здравна кампания “Май месец за мерене” и в Кюстендил

vesito

Тъжна вест! Почина режисьорът Валентин Гошев от Благоевград  

vesito

Златен медал за младия физик Петър Попов от ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.