С проект на община Кресна: Започна благоустрояването на Долна Градешница

Днес беше направена първата копка по проект „Благоустрояване на село Долна Градешница, общ. Кресна, обл. Благоевград -Реконструкция на улична мрежа и площад, изграждане на детски площадки“. Проектът беше сред основните ангажименти, които пое г-н Николай Георгиев в предизборния период и днес, жителите на село Долна Градешница вече се радват на старта на неговото изпълнение.
Реализацията на дейностите заложени по Проекта ще продължи 300 (триста) календарни дни и включва благоустройството на улиците „2-ра „,“3-та“, „4-та“, „8-ма“, „9-та „, „10-та“, „11-та“ и „12-та.“
Проектът „Благоустрояване на село Долна Градешница, общ. Кресна, обл. Благоевград -Реконструкция на улична мрежа и площад, изграждане на детски площадки“ на община Кресна бе заявен пред Правителството на Република България като приоритетен и получи финансиране на обща стойност 5 223 487,00 лв. с ДДС след сключване на Споразумение № РД-02-30-243/19.03.2024 г. за финансова подкрепа за включени проекти в Приложение № 3 към чл. 107 от Закона за държавния бюджет на Република България за 2024 год.
Това е поредният поет и изпълнен ангажимент на кмета, г-н Николай Георгиев и неговата администрация, към гражданите на общината. Този обществен договор, основан на взаимно доверие и изпълнени ангажименти е истинската гаранция за стабилното бъдеще на нашата общност и носи непрекъснато позитиви за благоустрояването и просперитета на община Кресна.

Свързани новини

Кметът на Кресна със забрана за палене на огньове по Сирни Заговезни

vesito

Времето днес, прогноза за вторник, 9 април

vesito

Приятели на загиналия пилот: Чиста душа, помагаше и се раздаваше

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.