С много постижения Волейболен клуб Пирин Разлог завърши състезателния сезон

Пирин Разлог е в челната четворка – наред с отборите на ЦСКА, Левски и Люлин на провелия се турнир в Разлог. Изключително постижение е, че волейболният клуб е единственият, класирал всичките си отбори на финал. След финалния турнир, провел се в Спортна зала „Септември“, прекадетите (14-16 г.) станаха четвърти и лично бяха аплодирани и поздравени от кмета на Община Разлог – Инж. Красимир Герчев. През отминалия състезателен сезон юношите стигнаха до финала в Пазарджик от 7 до 12 май, където спечелиха 5 място, волейболистите- шестокласници участваха в турнир в Стара Загора, който се проведе от 27 -29 май, а кадетите (16-18 г.) участваха на турнир в София. Волейболен клуб Пирин Разлог се отдава на заслужена почивка и ще стартира с нови сили през октомври тази година.

Свързани новини

/Видео/ На тържествена сесия! Председателят на ОбС Андон Тодоров удостои посмъртно със званието “Почетен гражданин” на Благоевград доц. Атанас Дафинов, удостоиха бивши градоначалници на града с почетен знак

vesito

Биг Бенд – Благоевград с концерт под липите

vesito

Параклисът „Св. Атанасий“ посрещна гости по повод летния Атанасовден

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.