„Сърцето на Хисарлъка“-любимо място за отдих

„Сърцето на Хисарлъка“ и спиращата дъха панорама над Кюстендил е новото любимо място за отдих на жителите и гостите на града! Един сред първите снимал се на новия символ бе кметът на община Кюстендил инж. Огнян Атанасов.  Има гледки, които те карат да останеш без думи. Които пълнят не само очите, но и сърцето и душата. А тази е една от тях!

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Кметът на Кюстендил инж. Огнян Атанасов

„Хисарлъка“ определено е едно от притегателните кътчета в Кюстендил, което ще ви накара да отнесете със себе си спомен от града и да оставите тук част от сърцето си!, категорични са от общинското ръководство. Ето защо от Общината решиха да увековечат любовта на всички към „Хисарлъка“ и Кюстендил в едно голямо сърце, което се издига над града и краси хълма – сърце, символизиращо тази любов. „Вярваме, че „Сърцето на Хисарлъка“ ще бъде притегателно кътче за жителите и гостите на града , където да се отърсят от забързаното ежедневие и пленени от величието на природата, заслушани в пулса на сърцето си – да намерят покой, наслаждавайки се на прекрасната панорама към любимия Кюстендил“, коментираха от Община Кюстендил.

Свързани новини

Делото на Неофит Рилски е фундаментално за българското образование, каза кметът на Банско Иван Кадев

vesito

Златна маска пристигна в Банско

vesito

Европейска нощ на музеите в Банско

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.