Сутрешна гимнастика, танци, много игри и детски усмивки на Хисарлъка

Сутрешна гимнастика, танци и много игри на открито.
Така започна днешното утро на Хисарлъка, където се проведе Зелено семейно приключение, организирано от ОДК и Община Кюстендил. В сутрешната гимнастика и разходката в Хисарлъка се включиха кметът на Община Кюстендил – инж. Огнян Атанасов и зам.-кметът Кристиян Иванчов.
Инж. Атанасов пожела на всички деца да носят винаги усмивките на лицата си и да не забравят колко важен е спортът за здравето.
Може да бъде изображение с 9 души, Стари мост и замък
Може да бъде изображение с 7 души, танцуващи хора, хора, които практикуват бойни изкуства и хора, които практикуват йога
Може да бъде изображение с 9 души и текст, който гласи 'БУГАРСКАФЕА БЫЛГаРСкАе СРТАВСнИЯ APCRAQUATN Cegsbtin TAFISA ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО СВЕТОВЕН ТЕЛСТВОТО ДЕН НА С МАй ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ БЪЛГ АРСКИЯ СПОРТ БУЛФАР 2021 2024 на БФСВ ПОСВЕТЕН Националната НА 17 програма физическа активност развитие Н на българското население изкзльлнания Ma H ПТИцИТе ПТИЦИТЕВЛЕСОПАРК. ЛЕСОПАРК ОПАРК СТЕНИЯ СТЕнДиЛ Момальи sNl'
Може да бъде изображение с 5 души и кларинет

Свързани новини

Кметът на Дупница отчита 100 дни управление

vesito

Внимавайте, шофьори! Пускат новите мобилни камери на пътя

vesito

Създават Консултативен съвет към Община Благоевград, отговарящ за интеграцията на ромите

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.