Стотици се забавляваха на бейзболното игрище край алеята за парк „Бачиново“ във втората вечер на „Ела (си) в Благоевград“

Инициативата започна с разнообразни спортни игри, сред които дърпане на въже, шах, канадска борба, тенис на маса, футбол и др.
Събитието под надслов „Срещаме се у дома…“ продължи с вдъхновяващи истории на спортисти, прославили Благоевград пред България и света. В центъра на бейзболното игрище водещите Игор и Иван провокираха волейболната легенда Найден Найденов, трикратния спортист №1 на Благоевград Кирил Илиев, треньора по карате Венцислав Дуев, футболиста Александър Дюлгеров, голмайстора на България Станислав Костов да разкрият силната си емоционална връзка с града ни.
Точно на свечеряване мажоретният състав на „Пирин“ прикова вниманието на публиката, минути преди да стартира документалният филм за любимия отбор. Вечерта продължи с група „Бандана“, които огласиха бейзболното игрище с вечни български хитове. Посланието „Ела (си) в Благоевград“ докосна сърцата на всички присъстващи, които в един глас запяха „Я кажи ми, облаче ле бяло“. На финала DJ Слави подбра сет от популярна музика, който накара всички да се впуснат в танци, а светлинното шоу добави допълнителен ефект към събитието. В програмата участие взеха малки таланти от детско-юношески футболен клуб „Хлапетата“, детска футболна школа „Орлетата“, футболна академия „Малките звезди“, футболна академия „Дюлгеров“.
Организаторите се бяха погрижили за комфорта на присъстващите, като беше обособен кът с барбекю и коктейли. По-рано вчера като част от инициативата „Ела (си) в Благоевград“ бе организиран и поход до Кръста, в който участие взеха десетки любители на природата.
Програмата през днешния ден продължава в 19.00 часа с изложба – най-доброто от Благоевград във фоайето на Камерна опера и Читалището. В 20.30 часа започват латино танци на открито на Моста на влюбените, а вечерта ще завърши с БГ караоке с Игор и Иван.

Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 9 души, хора, играещи футбол, хора, играещи футбол, хора, играещи волейбол и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 10 души, хора, играещи футбол и хора, играещи футбол
Може да бъде изображение с 2 души, хора, играещи футбол, хора, играещи футбол, хора, които играят хокей и тълпа
Може да бъде изображение с 6 души, дете и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 2 души, тревна площ и тълпа
Може да бъде изображение с 14 души, високоговорител, акордеон и тълпа
Може да бъде изображение с 6 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 5 души, танцуващи хора и тълпа
Може да бъде изображение с 3 души
Може да бъде изображение с 14 души
Може да бъде изображение с 7 души
Може да бъде изображение с 2 души и Саграда Фамилия
Може да бъде изображение с 8 души, саксофон, осветление, високоговорител, китара и тълпа
Може да бъде изображение с 6 души, осветление, саксофон и тълпа

Свързани новини

Община Благоевград ще изработи ПУП за регулация и застрояване на квартал в района на кампуса на АУБ

vesito

Добринище с две ремонтирани улици – „Митко Палаузов“ и „Софроний Врачански“

vesito

Атанас Стоянов: Нов облик на любимото място за разходка и отдих в Сандански

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.