Стотици рокери от Мото рок фест „Предел“-2024 направиха почетна обиколка на Разлог

Община Разлог съобщи, че се въвеждат някои промени в организацията на движението във връзка с провеждането на 20 юли на почетна обиколка на Разлог и демонстрация на уменията на участниците в мото-рок феста „Предел-2024“.
За поредна година Разлог е домакин на мотосъбора „Предел“,организиран от мотоклуб „Пирински вълци“ с подкрепата на община Разлог, припомнят от общината. В събота, 20юли, мотористите ще направят по традиция почетна обиколка на Разлог, след което ще има демонстрации на майсторска езда. По този повод общината уведомява всички водачи на пътни превозни средства и граждани, че се забранява движението на пътни превозни средства по общински път BLG1203/II-19 /изхода за Благоевград/ в участъка от км 0+000 до км 1+300 за времето от 13.00 часа до 15.00 часа на 22.07.2017 г. Обходните маршрути за София и Благоевград са по улиците „Александър Стамболийски“, „Екзарх Йосиф“, „Г. С. Раковски“, „Изворите“, „Тодор Александров“, „Черна река“, пътят за хотелски комплекс „Катарино“, изходът за Благоевград, както и улиците „Екзарх Йосиф“, „Подполковник Спирдонов“, „Александър Стамболийски“, „Гоце Делчев“, изходът за Банско, пътно кръстовище II – 19, околовръстен път на Разлог. Автобусите от и за София и Благоевград да се движат по ул. „Гоце Делчев“, изхода за Банско, пътно кръстовище II – 19, околовръстен път на Разлог, се посочва още в съобщението на общината.

Свързани новини

Кулинарната демонстрация на Иван Звездев събра стотици на Празника на младото вино в Сандански!

vesito

Пътник почина в автобус в Благоевград

vesito

Поредната безапелационна победа за Иновативната ПГ по МСС ,,Пейо К. Яворов“ гр. Гоце Делчев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.