Стартира проект за реконструкция на част от водопроводната мрежа в Разлог

Реконструкция на части от водопроводната Мрежа на град Разлог започва идната седмица.
Проектът е на стойност над 7 000 000 лева и се финансира от „Програма за подкрепа на общински обекти, приета от Парламента. С подмяната на водопроводната мрежа се цели да се намали честотата на авариите, както и да се повиши качеството на водата в домакинствата.
Строителните дейности по подмяната на водопроводната мрежа са предвидени за изпълнение в рамките на тази и следващата година. С водосвет за здраве и успех, ще се даде началото на проекта. Първата улица, на която ще започне реконструкциата на водопроводната мрежа в град Разлог е ул. „Шипка“. Община Разлог кани жителите на града да присъстват на водосвета, който ще се извърши на 6 август, в 11:30 часа, на ул. „Шипка“ в Разлог.
„Реконструкция на части от водопроводната Мрежа на град Разлог“ обхваща следните улици: ул. „Бяла река“, ул. „Охрид“, ул.“Предел“, ул. „Крапа“, ул. „Шипка“, ул.“Родопи“, ул. „Баница“, ул. „Нова“, ул. „Иларион Макариополски“, ул. „Каракьой“, ул. „Цар Иван Асен Втори“, ул. „Бяла река“, ул. „Полковник Спиридонов“ , ул. „Шаркьой“, ул. „Баба Магдалена“, ул. „Тодор Кондев“, ул. „Тодор Александров“, ул. „Яне Сандански“, ул.“Иван Даскала“, ул. „Иконом Ангелов“ и ул. „Поп Богомил“ – град Разлог.
Община Разлог информира гражданите, че горепосочените улици ще бъдат засегнати от предстоящите ремонтни дейности и се извинява за евентуално причинените неудобства.
Кметът на община Разлог – Инж. Красимир Герчев благодари на всички служители от Общинска администрация за усърдната работа за реализация на този проект.

Свързани новини

Дръжте крадеца! Откраднаха Мерцедес в Благоевград, собственикът моли за помощ

vesito

Нова жертва взе войната по пътищата

vesito

/Видео/ Председателят на ОбС Андон Тодоров за обвиненията на Томов: Шокиран съм, че ме нападна без аргументи, процедурата по избиране на временно изпълняващ длъжността на кмета е проведена по законовите правила

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.