Стартиращи бизнес предприемачи бяха наградени на официална церемония в Община Благоевград.

Стартиращи бизнес предприемачи, преминали успешно обучение в академия BASE, бяха наградени на официална церемония в Община Благоевград.
Те бяха поздравени за положения труд и проявена креативност от зам.-кмета по образование и бизнес развитие Боряна Шалявска.
„Впечатлена съм, че сте успели да уловите толкова много и различни нюанси на бизнеса. Убедена съм, че заедно можем да създадем едно стабилно предприемаческо общество в Благоевград, защото всички го заслужаваме“, каза Боряна Шалявска.
Големите победители в бизнес формата са Юлияна Ганждева, която представи концепция за разработване на сладкарски цех, Йоана Петкова, която защити своята визия за бизнес с козметични пачове и Ася Костова, която представи концепция за изработване на арт шапки.
За втора поредна година BASE даде възможност на десетки участници да развият своите идеи и да ги превърнат в успешни финансови модели.
Вчера пред експертното жури бяха представени успешни проекти, а най-добрите от тях получиха финансова подкрепа за развитие на маркетингови стратегии.
Проектът на Фондация „Америка за България“ и Съвета на жените в бизнеса в България, подкрепен от Община Благоевград, има за цел да превърне областния център и региона в ключов фактор за инвестиции.

Свързани новини

Безплатни профилактични прегледи в Разлог

vesito

Сгащиха крадци на ток на ул. „Андрей Ляпчев“ в Благоевград

vesito

Община Гоце Делчев е домакин на турнир по футбол за деца

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.