Специалисти от „Пирогов“ ще преглеждат деца в Кюстендил

Едни от най-добрите специалисти по детски болести от София ще преглеждат деца от град Кюстендил на 22 юни 2024 г., събота. Лекарите са част от Програма „Детско здраве“, в която участват водещи специалисти от болница „Пирогов“ и лекари от Столична лекарска колегия.
Прегледите в Кюстендил се извършват по покана на кмета инж. Огнян Атанасов и се провеждат с цел проследяване на пациентите и навременни диагностициране на нови. Детските лекари са от специалностите УНГ, ортопедия и травматология, неврохирургия, урология, хирургия, кардиология, неврология, гастроентерология, образна диагностика, АГ и офталмология.
Лекарите ще преглеждат безплатно деца от 0 до 18г. Профилактичните прегледи ще бъдат извършени в рамките на кампанията Програма „Детско здраве“.
Прегледите ще се извършват на 22 юни, събота, от 🕓9:00 до 14:00 часа в сградата на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ гр. Кюстендил, ул. 17-ти януари 1.  Децата, които са с хронични и придружаващи заболявания, трябва да носят за прегледа цялата медицинска документация, съпровождаща заболяването. Прегледите са насочени към деца, които към момента не са с ОРЗ.
Желаещите родители могат да се възползват от възможността като предварително запишат час на тел. 0882 885 130 в Община Кюстендил, всеки делничен ден от 🕓08:30 до 13:00 часа и от 🕓14:00 до 17:00 часа.

Свързани новини

/Видео/ ОбС Благоевград отхвърли новата система за прием в І клас, не одобри и нова структура на бюджетното звено „Социални услуги“
Ивайло Червилов сряза предложението на Иван Ризов

vesito

Община Гоце Делчев напомня за задълженията на собствениците на кучета

vesito

Майски празници на културата Дупница 2024

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.