Служители на общинската администрация в Дупница се включиха в инициативата „Да изчистим България заедно“

Ръководството и служители на общинска администрация се включиха в инициативата „Да изчистим България заедно“ и с общи усилия и за кратко време успяха да почистят местността „Дренски рид“ и „Скаутското игрище“.
Припомняме, че всички желаещи дупничани също могат да се включат в кампанията, като почистят междублоковите пространства, зелените площи, спортните и детските площадки в районите, в които живеят. За желаещите са осигурени необходимите чували и ръкавици, които могат да получат на входа на Община Дупница. Нека с общи усилия направим местата около нас по-приветливи и екологични, добрият пример тръгва от всеки от нас!
Може да бъде изображение с 12 души и тревна площ
Може да бъде изображение с 13 души и път

Свързани новини

Военно формирование 26 440 в Благоевград на второ място по военноприложен многобой

vesito

Спират водата в района на благоевградския квартал „Запад“

vesito

Бившата зам. кметица на Благоевград Хр. Шопова строи къща върху отнетия скандално в мандата на Ат. Камбитов парцел на баскетнационала Б. Младенов на Баларбаши

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.