След повече от 20 години голяма гордост за Кюстендил

За пръв път след повече от 20 години: Отбор на ПМГ „Проф. Емануил Иванов“ е на първо място в България в Ученическите игри във възрастова група 5-7 клас!
Отборът на кюстендилската гимназия записа историческа победа и е шампион на България по волейбол във възрастова група 5-7 клас – момичета за Ученически игри 2023/2024!
Финалите на държавни ученически игри по волейбол 5-7 клас момичета се играха от 4 юни до 8 юни. ПМГ „Проф. Емануил Иванов“ се класира на второ място в груповата фаза с една загуба от Димитровград. На полуфинала категорично надигра отбора на град Царево и на финала в тежък двубой надигра отново Димитровград. Отборът на момичета записа историческа победа и покори първото място в България. Повече от 20 години училище от Кюстендил не е било на първо място в България! Благодарим на момичетата за достойното представяне и за себераздаването в името на ПМГ „Проф. Ем. Иванов“ и в името на града ни! Поздравления, момичета: Кристина Цекова, Божидара Стоянова, Габриела Борисова, Димитрия Базовичка, Адел Каменова, Мария Панова, Дария Радославова, Таня Янкова, Божидара Абаджиева, Божидара Григорова, Рая Пенева!
Учител и треньор: К. Цекова Отборът изказва своите благодарности и на ВК „Велбъжд“ за съдействието и подпомагането на спортно-тренировъчния процес!

Свързани новини

Форум-театралното представление „Цената на избора“ в Гоце Делчев

vesito

Сандански отбелязва тържествено 6 септември-Ден на Съединението

vesito

Община Благоевград приема заявления за енергийно обновяване на многофамилни жилищни сгради

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.