След кратко прекъсване, мотосъбор Предел се завръща

На ново място, две щури вечери, за седемнадесети път, ще се проведе националният мотосъбор Предела 2024. Събитието е част от програмата на „Фестивално лято 2024“, Разлог.
Тази година съборът ще бъде в местността ски писта Кулиното край Разлог.
Мотосъбор Предел 2024 г. стартира с откриване на събора на 19 юли (петък) от 18:30 часа, с мото игри и изненади за гостите и участниците. В 20:00 започва рок концерт с участието на групите: „SINDEED“, „НАШ’ТЕ ХОРА“ и „BROKEN“, който ще продължи до полунощ.
На втория ден от събитието, 20 юли (събота) от 12:00 часа ще се извърши водосвет за здраве и освещаване на традиционния курбан. В 13:15 програмата продължава с обиколка на град Разлог, драг гонки и каскадьорско каране на мотоциклет (стънт), които ще вдигнат адреналина и на участниците и на зрителите. От 17:30 часа организаторите са придвидили много игри и изненади, които ще подготвят посетителите за следващия рок концерт с участието на групите „BAZOOKA“, „GIGANTA“, „ОБРАТЕН ЕФЕКТ“ и „ELINOR“. Концерта е с начален час 20:00 часа. На 21 юли е закриването на седемнадесетия мотосъбор Предел. Фестивалното лято в Разлог продължава!

Свързани новини

Движението по ул. „Чакалска“ в Благоевград ще бъде преустановено до 22 август

vesito

Нов колективен трудов договор подписаха в Община Банско за образователните институции

vesito

Задигнаха 2 000 лева от лек автомобил в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.