Син уби баща си и се хвърли пред влак

Мъж е намушкал многократно с нож и е отнел живота на баща си, а след това се е самоубил, скачайки пред преминаващ влак. Трагедията се е разиграла вчера в Симеоновград, съобщиха хасковските медии „Хасково.Нет“ и „XNews“. По първоначална информация между родителя и сина е избухнал скандал в къщата им на улица „6-ти септември“. В разгара на свадата по-младият мъж извадил нож и нанесъл множество прободни рани на баща си, който издъхнал на място. Малко по-късно синът се отправил в посока към село Преславец и се самоубил, хвърляйки се на релсите пред идващия влак. Според съграждани на семейството, младият мъж често е употребявал наркотици и дори бил лекуван в клиника. Бащата пък работел като тираджия. Какво точно е отключило агресията в сина предстои да се изясни. Очаква се и официална информация от МВР и прокуратурата.

Свързани новини

Еврохолд поиска връщане на лиценза на Евроинс Румъния с цел предотвратяване на щети за румънската икономика за 1 млрд. евро и осигуряване на подкрепа за развитие от акционерите

vesito

След 10 години чакане: Започва ремонт на ГКПП „Станке Лисичково“

vesito

Тесла с годишните прегледи на колите! Ще плащаме почти двойно

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.