Световноизвестната рок звезда Робин Маколи гостува на кмета Стойчо Баненски

Часове преди епичния концерт на легендарния рок певец Робин Маколи се срещна с кмета на община Банско Стойчо Баненски и секретаря Иван Докторов. По време на срещата Маколи изрази своето възхищение от атмосферата, която носи града съчетана с планината и подчерта, че няма по подходящо място от центъра на Банско за рок фестивал.
„Банско е прекрасно място, където искам да доведа моето семейство на почивка и отново да се кача на сцената на бъдещата рок столица на България.“ –  каза Маколи. Кмета Баненски сподели своите идеи за развитието и утвърждаването на курорта като целогодишна туристическа дестинация. Той представи своите виждания за изграждане на модерна инфраструктура и създаване на среда, която да задоволи и най- високите изисквания на гостите на курорта. Последните години Банско  успя да обогати своята фестивална,  културна и спортна програма, която привлича все повече и повече туристи от всички краища на света.


 

Свързани новини

Благоевград отбеляза тържествено Деня на народните будители

vesito

Христос Воскресе!

vesito

Банско се поклони пред Никола Вапцаров

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.