Светлана Гущерова закопа нападателя си с брутално ВИДЕО 18+ от побоя

След шокиращото разкритие, което Светлана Гущерова направи онзи ден в социалните мрежиче е била нападната в колата си от наш известен спортист, реакциите по темата мълниеносно ескалираха. Стигна се до взаимна размяна на обвинения от двете страни, като половинката на бизнесмена Християн Гущеров вече е дала и показания в полицията. След публичните думи на Кирил Терзиев – че не е докосвал Светлана Гущерова, която, отново по негови думи, се е опитала да го наплюе през прозореца на колата и така се е ударила в него – ето, че милионерската съпруга отвърна на удара, като качи видео от инцидента на стори в Инстаграм профила си.

Както много ясно се вижда от клипчето – при разминаване на двата автомобила – Терзиев посяга към отворения прозорец на Гущерова и дърпа косата й. Кадрите потвърждават думите на бившата плеймейтка.

Какво ще последва оттук нататък за Кирил Терзиев след това уличаващо действията му срещу Светлана Гущерова видео, предстои да разберем в следващите дни./show.blitz.bg

Свързани новини

Разкриха нелегален цех за производство на водка, мастика и ракия

vesito

Македонците чакат четвърт век България да построи ГКПП „Клепало“

vesito

С шествие на училищата, тържествен концерт и почит към светите братя Кирил и Методий започна празничният 24 май в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.