Само една фирма е подала оферта за обявената от Община Благоевград обществена поръчка за изграждане на комбинирана спортна площадка в село Изгрев

Само една фирма подаде оферта за обявената от Община Благоевград обществена поръчка за изграждане на комбинирана спортна площадка за футбол, волейбол и баскетбол в село Изгрев. Това стана ясно вчера на заседание на конкурсната комисия.

Фирмата, подала документи за участие е „Реал Трейдинг“ ЕООД. Тя е предложила ценова оферта от 258 616,60 лева с ДДС, и срок за изпълнение на дейностите по поръчката 90 календарни дни. Напомняме, че заложената в конкурсните документи прогнозна стойност на поръчката е   263 500,00 лв. с ДДС.   Сред дейностите, които предстои да бъдат извършени на бъдещото съоръжение, са поставяне на изкуствена тревна настилка за футболно игрище, врати с мрежа за мини футбол, баскетболни кошове, стълбове и мрежи за волейбол. Ще бъде положена и тартанова настилка за мултиспорт игрище, футболните, баскетболните и волейболните полета ще бъдат разчертани с износоустойчива боя,. Предстои комисията да оцени детайлно дали офертата на кандидата отговаря на всички заложени в конкурсната документация изискванията към изпълнителя. Ако са изпълнени всички условия, ще бъде подписан договор за възлагане на поръчката на „Реал Трейдинг“ ЕООД. Комбинираната спортна площадка в с. Изгрев ще бъде изградена със средства от държавния бюджет, които Общината очаква от МРРБ. Припомняме, че тази площадка е един от първите 7 проекта, за които през февруари т.г. кметът Методи Байкушев подписа споразумение с МРРБ по Програмата за финансиране на общински инфраструктурни проекти. Със средства от държавния бюджет ще бъдат ремонтирани и реконструирани 42 обекта в община Благоевград.

Свързани новини

Информационен бюлетин на МВР за област Благоевград

vesito

Магията на „Родопа“ в Благоевград  

vesito

Броени дни до началото на Фестивала “Симитлия – Древната земя на кукерите”

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.