Романтична и поетична среща на трима автори

На първата съвместна среща, която се проведе в музей ,,Никола Вапцаров“ в късния следобед вчера, с тримата автори – писателя и рок певец Константин Кацаров, поета Ваня Боцева и художничката Мариана Стефанова-Марсе, гостите се впуснаха в едно вълнуващо преживяване.
В този коктейл от емоции, изкуство и уют, хората се наслаждаваха на срещата, виното и храната, която беше вкусна както за тялото, така и за душата.
Емблематичен и силно запомнящ се момент от срещата беше изпълнението от рок певеца на стихотворението на Вапцаров – ,,Прощално“, предадено под формата на песен.
Формата на събитието, в пълната изложбена зала, даде възможност на всеки да опознае авторите отблизо и да се докосне до магията на творчеството им.
Предвид големия интерес и видимо доволните гости, подобни срещи се очакват и занапред с много и различни хора, от много и различни сфери на изкуството.
Може да е изкуство
Може да бъде изображение с павилион за вестници и текстово съобщение

Свързани новини

Артистичност, талант и уникален синхрон изпълниха зала „Скаптопара” в Благоевград на международния турнир по художествена гимнастика “GoldenPirin Cup 2024”

vesito

Жителите на Благоевград дават оценка за услугите на Центъра за административно обслужване

vesito

Кметът Методи Байкушев посети българо-френското предприятие „Монеа“ в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.