Разлог се срещна с шампионите по борба на България

Вчера, спортистите и треньорите по борба на ЦСКА и Славия демонстрираха красотата на един от най-силните спортове на България. Присъстваха изключителните спортисти и вдъхновение за много българи: световният и европейски шампион Янко Шопов – дългогодишен треньор на националния отбор; Петър Богаевски – световен шампион за ветерани, бронзов медалист и многократен шампион на България, специален гост от немската бундеслига; Димчо Димчев – изпълнителен директор на спортен клуб по борба ЦСКА; Румен Петков – председател на клуба по борба „Славия“; Георги Джамбазов – треньор на „Славия“ и младите медалисти от Републикански първенства и турнири по борба.
Организатор на спортния празник е учителят по физическо възпитание и спорт Иван Маджарски и Община Разлог. Празникът започна с посвещение на Ботев и загиналите за свободата на България чрез изпълнение на стихотворението „Борба“ от Стоян Аломинов, ученик в ПГ по транспорт, танцов ансамбъл поздрави гостите и демонстрацията на схватки в борбата завладя залата. И спортисти, и треньори, и гости, и много потенциални млади спортисти бяха очаровани от спортния дух на треньорите, младите шампиони и спортисти, между които Тодор Тумбев от Разлог – борец на ЦСКА.
„За Разлог е чест тази шампионска среща и присъствието на знаменити български спортисти. – сподели зам.-кметът Гергана Костова. – Надявам се, че скоро ще имаме шампиони по борба и от община Разлог.“
Може да бъде изображение с 4 души, хора, играещи баскетбол, хора, играещи волейбол и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 12 души
Може да бъде изображение с 10 души
Може да бъде изображение с 2 души, хора, играещи баскетбол, хора, играещи волейбол и хора, които практикуват бойни изкуства
Може да бъде изображение с 4 души

Свързани новини

Съветник от ОбС Благоевград с коронавирус, предстоят тестовете на останалите 40 парламентаристи

vesito

Времето днес, прогноза за събота, 24 февруари

vesito

Община Благоевград с кампания за събиране на опасни отпадъци от домакинствата

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.