РАЗЛОГ посрещна астрономическото лято с КРИСКО и пълен площад с млади хора

Младите хора и децата на Разлог атакуваха площада и посрещнаха с радостни викове КРИСКО, който направи страхотен концерт на 21 юни в рамките на ФЕСТИВАЛНО ЛЯТО РАЗЛОГ – 2024!
Трябваше да се направи конвой, за да се добере до сцената, за да започне горещият концерт, който ознаменува астрономическото лято в Разлог. Над хиляда млади зрители пяха и танцуваха с хитовете на любимия си изпълнител. Българският изпълнител и продуцент Криско изнесе едночасов концерт и „подпали“ младата аудитория, между която имаше и доста възрастни, които също танцуваха. Криско поднесе на своите фенове хитовете, които обичат няколко поколения между които „ Да или не“, „Било, каквото било“,“ Искам да бъда с теб“, „Непослушни“, „Хубаво ти беше“, „Гледай как се прави“. Цял площад деца и млади хора пяха с него – усмихнати и танцуващи.
Честито лято, Разлог!
Програмата „ Фестивално лято 2024“ продължава.
Може да бъде изображение с 4 души, усмихнати хора и очила
Може да бъде изображение с 6 души
Може да бъде изображение с 9 души
Може да бъде изображение с 6 души
Може да бъде изображение с един или повече хора, Замъкът "Бран", тълпа, Бранденбургската порта и текстово съобщение

Свързани новини

Дупница-домакин на Държавно първенство по таекуондо

vesito

Кметът на Радомир Кирил Стоев връчи благодарствени плакети на читалищата в община Радомир

vesito

Петрич се прекланя пред делото и словото на Ботев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.