Първата сватба в метавселена, на която ще присъстват и духове (ВИДЕО)

За първи път индийска двойка ще встъпи в брак във виртуалната реалност на метавселената. Церемонията обещава да взриви мрежата – темата ѝ ще е „Хари Потър“ и ще присъстват хиляди гости, включително и духът на бащата на булката, който вече не е между живите, пише woman.bg.

24-годишният Динеш Шивакумар Падмавати и годеницата му Джанаганандини Рамасуами ще се врекат във вечна вярност на онлайн служба, която ще се проведе на 6 февруари. Очаква се на сватбата, която е първа по рода си да присъстват хиляди. Влюбените прибягват до необичайното тържество заради локдауна, наложен в щата, в който живеят Тамил Наду.

Пред „Таймс“ Падмавати сподели: „Знам, че много хора се женят в Зуум, но аз исках повече, исках да бъда първият, който го прави в метавселената. Исках да покажа на индийците какво представлява тя.“ На младоженеца е и идеята да включи в сватбата покойния баща на булката. „Аз създадох неговия аватар. Той ще приветства гостите. Това ще бъде много емоционален момент за нея.“ Влюбените ще са облечени в традиционни индийски дрехи, а тържеството ще има тема „Хари Потър“.

Метавселената е виртуално пространство, в което всеки може да играе, работи и общува чрез свой аватар с други хора, които не са в неговото физическо пространство.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Дневен хороскоп за 11 февруари: Стрелец- проявете гъвкавост, Близнаци- реализирайте нещо голямо

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците във върхова форма, Раците с отлични финансови постъпления

vesito

Каква е плажната кърпа на всяка една зодия?

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.