Психично болен мъж уби майка си в Разлог

Около 22:05 часа на 13.06.2024 г. в РУ-Разлог е получен сигнал от жителка на гр. Разлог, че не може да се свърже с нейна 68-годишна съгражданка. От пристигналите на мясо полицейски служители и екип на ФСМП-Разлог е установено, че 68-годишната жена е починала, след като й е нанесена прободна рана в областта на гърдите от 46-годишен неин родственик. Инцидентът е станал в обитавана от лицата къща в гр. Разлог. 46-годишният мъж е задържан от пристигналите на място полицейски служители. Той е транспортиран за лечение в МБАЛ-Разлог с порезна рана в областта на шията. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента продължава под надзора на ОП-Благоевград.

Свързани новини

Тъжна вест! Отиде си усмивката на благоевградския куклен театър Бистра Дживджорска

vesito

Четири месеца след встъпването в длъжност на кмета Методи Байкушев! Община Благоевград погаси над 6 900 000 лева дълг в резултат на стриктна финансова дисциплина

vesito

Рекорден брой участници на провелият се фолклорен фестивал “Свири ми се, пее ми се, оро ми се игра“ в село Баня

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.