Прогноза за неделя, 22 септември: Слънчево, облачността над североизточните райони ще се увеличи

Днес максималните температури ще са между 21° и 26°, за София – около 22°, в комбинация със слаб, в Източна България до умерен вятър от север-североизток, предаде БНТ.

Ще преобладава слънчево време, но облачността над североизточните райони ще се увеличи. Валежи обаче не се очакват. Слънчево ще бъде над Южното Черноморие, докато над Северното ще бъде облачно. Температурите ще са около 22°-24°, вълнението на морето ще бъде 3 бала. Чудесно време и в планините. Ще бъде слънчево, а вятърът ще е слаб и умерен от север-североизток. В понеделник ще преобладава слънчево време, с максимални температури между 23° и 28°, които във вторник ще се повишат. В сряда на места в Западна България ще превали и прегърми. Там и температурите ще се понижат. В четвъртък и петък обаче ще бъде отново слънчево, а и градусите ще тръгнат нагоре.

Свързани новини

Кметът Методи Байкушев запозна с приоритетите в Бюджет 2024

vesito

„Жега“ в Благоевград. Петков и Василев събират кметовете

vesito

Жълти и оранжеви кодове за опасно време в събота

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.