При изключително засилен интерес: Над 600 деца ходят на безплатна, лятна детска академия в Благоевград

При изключително засилен интерес протичат заниманията, организирани в рамките на „Лятна академия 2024“ към Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград.
Тя стартира на 17 юни и към момента в нея са записани над 600 деца.
Само преди дни приключи първото издание на „Лятна академия търси таланти“. Участниците се състезаваха в различни направления – изкуство, наука и спорт. Всички малчугани получиха и сертификати. Ежедневно Център за личностно и творческо развитие организира различни инициативи, включително посещения на резерват „Парангалица“, концерти, творчески работилници и д.р. Академията дава възможност на малчуганите да творят и да учат под формата на игра през лятната ваканция в различни направления, в това число математика, екология, танци, спорт и т.н., напълно безплатно. Заниманията са целодневни и ще се осъществяват на локации, съгласно предварително изготвен график, като децата се приемат от 08.15 до 09.00 часа сутринта и се взимат от родителите от 16.00 до 17.30 часа. Няма въведени ограничения за броя на децата, които могат да посещават Лятната академия, а заявления могат да се подават през целия период на функционирането ѝ в кабинет по „Кариерно ориентиране“ в бившата къща „Балет“ в квартал „Вароша“. Повече информация може да намерите на сайта на ЦЛТРДБ https://cltr-blg.com/ или на фейсбук страницата – https://www.facebook.com/profile.php?id=100091327015207… .
Може да бъде изображение с 11 души и дете
Може да бъде изображение с 1 човек и танцува
Може да бъде изображение с 20 души, дете, хора, които практикуват йога и танцуващи хора
Може да бъде изображение с 6 души и дърво
Може да бъде изображение с един или повече хора и тълпа

Свързани новини

Община Сандански организира състезание „Арт Проект Мартеница“

vesito

Поради ремонт: Спират водата на улица в Сатовча

vesito

Танцова формация „Хоуп“ на световно първенство

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.