Празнично дефиле на абитуриенти в Банско

Пред погледите на учители, родители, близки и приятели, в празнично дефиле преминаха абитуриентите от първия випуск на Средно училище „Неофит Рилски“, от Професионалната гимназия по електроника и енергетика и от Професионалната лесотехническа гимназия „Никола Вапцаров“.
Отличните в спорта и в училище Лили Питова и Иван Главчев от СУ „Неофит Рилски“ с вълнение и благодарност се обърнаха към учителите и с пожелание към връстниците си – да бъдат смели в мечтите си.
Секретарят на Община Банско Иван Докторов поздрави абитуриентите от випуск 2023 година. В приветствието си той им пожела да правят това, което обичат, и да обичат това, което правят. Иван Докторов изрази надежда, че връзката на младежите с Банско ще остане винаги здрава и силна и много от тях ще намерят своята реализация тук. Вие сте тези, които можете да го направите още по-хубав и привлекателен – истинска визитна картичка на България, подчерта секретарят.
Под звуците на песента за вечното приятелство, в изпълнение на Александра Полежанова, абитуриентите пуснаха в небето десетки балони като символ на надеждата и вярата в бъдещето.

Свързани новини

Призвание! Защо д-р Весела Михнева от Благоевград избира живота под пагон? 

vesito

Внимание шофьори: Ремонти по автомагистрала „Струма“

vesito

В Гоце Делчев ще се проведат „Ученически спортни игри“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.