„Празник на черешата за всички“ продължава да пътува до най-отдалечените кътчета на Община Кюстендил

Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов, председателят на Общински съвет Димитър Велинов, зам. – кметове, социални медиатори, служители на общината, младежи от Консултативен съвет по въпросите за младежта към Община Кюстендил, Девойки „Кюстендилска пролет“ носят грижа, топла дума, вкусни череши и домашно приготвена храна на хора в неравностойно положение не само в града, но и в най-отдалечените села в Община Кюстендил.
„С този жест се надяваме да усетят празника, да съпреживеят радостта, която ще завладее Кюстендил, въпреки че нямат възможност да дойдат до центъра на града.Добрата дума и вниманието носят истинското усещане за празник, за общност, затова тази година емоцията е по-силна и завладяваща“, каза кметът инж. Атанасов. Социалната кампания „Празник на черешата до всички“ продължи през цялата седмица, а ръководството и служителите на Община Кюстендил посетиха домовете на нуждаещи се хора както в града, така и в селата Слокощица, Багренци, Гирчевци, Грамаждано, Шишковци, Вратца, Ябълково, Горановци, Драговищица, Раждавица, Коняво, Жиленци, Копиловци, Гюешево, Гърляно и Долна Гращица.
Може да бъде изображение с 2 души и болница
Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 4 души и шах
Може да бъде изображение с 4 души
Може да бъде изображение с 4 души, птица-носорог и папагал
Може да бъде изображение с 2 души, череши и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 1 човек и череши

Свързани новини

ВиК-Благоевград: По повод запитванията на потребителите за плановата профилактика на водопроводните мрежи!

vesito

Богата програма за майските празници в Дупница

vesito

Екипът на Община Разлог отбеляза пенсионирането на Емилия Даракчиева.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.