Празник в Дома за стари хора „Св. Петка“ в Благоевград

С тържествена програма беше отбелязан патронният празник на Дом за стари хора „Св. Петка“ в кв. Струмско.
В нея участие взеха деца от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград и джаз музикантът Лъчезар Кацарски, които допринесоха за празничната атмосфера и предизвикаха усмивки сред възрастните хора.
Ползвателите и работещите в социалната услуга бяха приветствани от зам.-кмета по култура, спорт и туризъм Станислав Кимчев, който връчи и поздравителен адрес от името на кмета Методи Байкушев. Празникът завърши с почерпка и пожелания за здраве, дълголетие и спокойни дни за ползвателите. Припомняме, че в момента тече процедура по избор на изпълнители за изграждане на нова сграда с капацитет от 25 места към социалната услуга и за ремонт на съществуващото здание, а целта на Община Благоевград е да подобри условията за живот и грижа към потребителите.
Може да бъде изображение с 14 души, хора, които учат и цигулка

Свързани новини

Община Сандански продължава третиране на обществените площи срещу комари

vesito

Въвежда се режим на водата в с. Струмяни, с. Илинденци, с. Микрево и с. Драката

vesito

Окръжен съд – Благоевград реши: 5 години затвор за Тайфи Мекльов, разпространил опасна ракия, довела до смъртта на четирима мъже в Якоруда

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.