Покана за публично обсъждане на отчета на „Бюджет 2023” на Община Дупница

На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните финанси, Председателят на Общински съвет-Дупница организира обществено обсъждане на отчета на Бюджета на Община Дупница за 2023 година. Председателят на Общински съвет-Дупница отправя покана към жителите на общината, представителите на бизнеса, представителите на средствата за масово осведомяване, ръководителите на бюджетни звена, неправителствените организации и цялата общественост за участие в общественото обсъждане.

Обсъждането ще се проведе на 17 септември 2024 г. /вторник/ от 17,00 часа в заседателната зала на Общински съвет-Дупница, находяща се в гр.Дупница, пл. „Свобода” № 1, партер. Настоящата покана да се публикува незабавно  на интернет страницата на Община Дупница и в местни средства за масово осведомяване. С материалите по обсъждането можете да се запознаете на електронен адрес http://www.dupnitsa.bg/.

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА Об.С:

/инж. Костадин Костадинов/

Свързани новини

„Фолксваген Венто“ блъсна пешеходка в Благоевград

vesito

Община Благоевград с денонощна линия за сигнали за повредени светофари

vesito

Лятно кино под звездите в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.