Пламен Златинов представя своята книга „Училище на Светлината“ в Разлог и Банско

Пламен Златинов, чиято съпруга е от град Разлог, заживява в Разлог и представя своята книга.
Пламен е основател и ръководител на Академия за професионални обучения в областите здравеопазване, сигурност и личностно развитие. Обучава инструктори по Системата Мир АХар (педагогическа, психо-физиологическа система, която повишава жизнеността, отваря нови умствени и духовни хоризонти пред човека и възстановява хармонията между духа и тялото).
Златинов издава книгата „Училище за светлината“, с посланието, че в нея всеки ще намери възможността да насочи своите стремежи към осъзнаването и облагородяването на духа си.
Читатели казват, че „Училище на Светлината“ е книга, изпълнена с радост, знание, познание, вдъхновение, щастие. Определят я като „докосваща“. Препоръчва се на онези, които искат да почувстват светлината в себе си. Търсейки непрекъснато, някъде се изгубваме по пътя. В книгата „Училище на Светлината“ директно намираш себе си и отговори вътре за себе си.
Пламен Златинов ще представи своята книга в Разлог през септември, а на 21 юли, от 17:30 ч.- в Народно читалище „Никола Вапцаров 1894г.“-Банско.

Свързани новини

ОбС Банско проведе редовно заседание, ето какво реши

vesito

Работник загина след трудова злополука в село Горно Българчево

vesito

Пътно произшествие край Симитли

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.