Питбул уби 35-годишната си стопанка

35-годишна жена е починала, след като кучето ѝ, порода питбул, я е нахапало жестоко. Случката се разиграва преди около два часа в апартамента на жената, в квартал „Галата“ във Варна, в близост до местността „Зеленика“, съобщи Блиц. Според информацията питбулът е нахапал зверски собственичката си по краката. Съседи се притекли на помощ, след като чули виковете от апартамента.

Изпаднали в паника, тъй като жената кървяла жестоко. Позвънили веднага на 112, откъдето била изпратена линейка. Жената е починала от кръвозагубата. Не става ясно дали е успяла да дочака пристигането на линейката. От полицията потвърждават, че 35-годишната собственичка на кучето е починала от загубата на голямо количество кръв. Съпругът ѝ е успял единствено да затвори кучето в едно от помещенията в апартамента, като се предполага, че след това то е било откарано в приют.

Свързани новини

/Видео/ Директорката Тина Попова към абитуриентите: Випуск 2020 ще остане в историята на Езиковата гимназия като випуск за Корона!

vesito

Ръстът на минималната заплата ще се усети най-силно във Видин, Благоевград и още 4 области

vesito

Разширяват обхвата на предучилищното образование, вижте какви ще са промените…

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.