Петрич посрещна участници от цялата страна за тридневния Конкурс за млади изпълнители на забавна песен „Изгряват звезди“, 2024 г.

Тази година е 22-то издание на изпълнителския конкурс „Изгряват звезди“.
Десетки талантливи изпълнители от страната заявиха участие и пристигнаха в Петрич, за да излязат на сцената на градски площад „Евтим Евтимов“. Два са конкурсните дни, в третия ден – 08 юни от 20.00 часа е галаконцертът на лауреатите. Четиричленно жури има задачата да оценява участниците в двете възрастови групи. Председател на журито е композиторът Хайгашод Агасян. Именно на неговите песни бе посветена и първата концертна вечер – „С песните на Хайгашод Агасян“. Членове на журито са: композиторът от Петрич Светослав Лобошки и вокалните педагози Етиен леви и Искра Милкова – двамата са част от формата „Гласът на България“.
Поздравяваме участниците и отново казваме, че Петрич се гордее като родно място на този конкурс, защото неговата трибуна е била част от пътя и успехите на много изпълнители през изминалите 22 години. Поздравяваме специално и журито на конкурса.
Днес – 7 юни продължава вторият конкурсен ден на „Изгряват звезди“. В 10.00 часа на сцената на градския площад започва състезателната част във втора възрастова група. Вечерта от 20.00 часа е концертът „С песните на Валентин Пензов“.
Заповядайте, уважаеми жители и гости на община Петрич!
Да уважим и подкрепим таланта на сцената в нашия град!
Може да бъде изображение с 1 човек и високоговорител
Може да бъде изображение с 2 души, телевизия, флейта, цигулка и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 5 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 1 човек
Може да бъде изображение с 1 човек
Може да бъде изображение с ‎1 човек, високоговорител, осветление и ‎текст, който гласи '‎ih MI ان‎'‎‎
Може да бъде изображение с 8 души и тълпа
Може да бъде изображение с 2 души

Свързани новини

Курбан за здраве на параклиса “Свети Великомъченик Пантeлеймон“ в с. Каменица

vesito

Кметът Стойчо Баненски се срещна с животновъдите за осигуряване реда в полските райони

vesito

Снимат антиките в петричкия музей

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.