Партия на Зелените: Малките камъчета обръщат колата

„Партия на ЗЕЛЕНИТЕ“ призовава да се гласува за нея с № 20 в бюлетината за Народно събрание, защото „нашите идеи за коренна промяна са същите като Вашите“. Нашето присъствие в Народното събрание ще сложи началото на промяната, както и екологичните движения и зелено мислещите граждани да получат своето истинско политическо представителство. Нас не случайно ни няма на „националните” слугинажни екрани и други медии. 30 годишното „Статукво” се страхува, да не разберете, че това което предлагаме за бъдеще на България е същото, което Вие, искате. Внушават Ви, да не гласувате за „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ”, защото гласът ще е загубен. А за кого да гласувате – за по-малкото зло от досегашните, за същото ???.
Предлагаме Ви, да подкрепите „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” с № 20 в Бюлетината. Гласувайте за „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” – № 20, за нас малките и „незначими” според казионната „социология”, защото мъдрия български народ казва: „МАЛКИТЕ КАМЪЧЕТА ОБРЪЩАТ КОЛАТА!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани новини

„Партия на ЗЕЛЕНИТЕ”С № 20 е ЗА.. в интегралната бюлетина!

vesito

Община Петрич изпълнява проект, който ще помогне за развитието на античен град Хераклея Синтика като туристическа дестинация

vesito

Тодор Ангелов: Твърдо против Зелената сделка

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.