ОУ „Никола Парапунов“- сред 13-те училища в областта, включили се в организирания за първи път Ден на физиката

По покана на РУО- Благоевград, ОУ „Никола Парапунов“ бе сред 13-те училища в областта, включило се в организирания за първи път Ден на физиката.
Преподавателката по физика Анна Панкова и нейните ученички Марина Гальова, Елена Праматарова, Деа Коюмджиева и Росица Черешарова демонстрираха пред многобройната публика експерименти за направа на лава лампа и батерия от картофи.
В подкрепа на екипа от ОУ „Никола Парапунов“ на събитието присъстваха директорът на училището Даниела Пелтегова и зам.-директорът Даниела Джупанова, които с интерес наблюдаваха демонстрациите на младите изследователи.
Началникът на РУО – Благоевград, г-н Ивайло Златанов, връчи на училището грамота за участие в инициативата „Ден на физиката“ и поднесе своите специални благодарности към децата и техния ръководител.
Може да бъде изображение с 12 души и кларинет
Може да бъде изображение с 5 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 5 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с напитка

Свързани новини

Среща на кмета на Кюстендил с председателите на сдруженията за етажна собственост

vesito

С резитба на лозите отбелязаха Трифон Зарезан в село Полена

vesito

Николай Шушков се впуска в битката за кмет на Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.