Отново повод за гордост за всички дупничани!

16-годишния Симеон Стоичков стана шампион на Националния турнир за купата на България по тенис на маса при 19 – годишните в гр. Панагюрище. С доста стабилна и уверена игра, успя да се пребори с голямата конкуренция и да спечели първото място. . Губейки в последната част, при 2:2 и 6:2 за Г. Стоянов (ЦСКА – СОФИЯ) успя да се върне в играта и спечели 3:2, което му донесе и златото. На четвъртфинала победи представителя на Кюстендил О. Тумачов с 3:0, а на полуфинала се наложи над състезателя Е. Симонян (Марек Дигеста). Другият представител на клуба В. Китов, с първо участие при 19-годишните, завърши трети в груповата фаза и малко не му достигна , за да влезе в основната схема.
Повече от добро представяне на клуба, имайки предвид, че не разчитаме на „наемници“ от други клубове Пътя е труден, но пък радостта от положения труд е безгранична. Благодаря на децата от клуба и техните родители, Bodastyle, Rila Sport, MISTRAL PASS, Лев Инс – Дупница 3,Община Дупница и всички останали, които ни подкрепят!
Ето и първата десетка на турнира.
1м.Симеон Стоичков (МАРЕК 76)
2м. Г. Стоянов (ЦСКА – СОФИЯ)
3м. Е. Симонян (Марек-Дигеста)
4м. Н. Бончев (Марек – Дигеста)
5м. С. Смиленов (Стоянстрой-Пловдив )
6м. М. Георгиев (Металик)
7м. Р.Наков (ЦСКА – СОФИЯ)
8м. К. Тепавичаров (Обеля-София)
9м. С. Бонев (Марек – Дигеста)
10м. О. Тумачов(Кюстендил)

Свързани новини

Републиканските шампиони по волейбол на Разлог на среща с кмета Герчев

vesito

Благоевградската общественост отбелязва 186 години от рождението на Васил Левски

vesito

Тържествено закриване на Световното студентско първенство по ориентиране Банско 2024

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.