Община Разлог организира благотворителен коледен базар

Община Разлог организира „БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР“, в периода от 18 – 22 декември 2023 година от 11:00 до 14:00 часа на централен площад „Преображение“- град Разлог.
В тази връзка Община Разлог отправя своята покана към всички жители и гости на община Разлог, организации, институции и други, които желаят да подкрепят благородната кауза за набиране на средства за общински “Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог – Росен Коцаков”.
Всеки добродетел може да участва с различни произведения на изкуството, които ръцете му са сътворили – картички, сувенири, картини, пана, както и ваучери, книги и други идеи, които да станат част от “Благотворителен коледен базар” 2023.
В срок до 10.12.2023 година участниците трябва да предоставят данни за контакт (име на участник/организация, телефон за връзка, с какво ще участвате), на email: [email protected] или на лично съобщение в официалната Facebook-страница на Община Разлог.
Базарът ще бъде официално открит с “Приказки за доброто” на 18-ти декември от 12:00 часа, отправяйки послание към всички присъстващи: „Коледното вълшебство да докосне сърцата ни, със светлината на благотворителността!“.
Всеки, който желае да дари средства и да подпомогне нуждаещите се жители на община Разлог, може да направи превод и по банкова сметка с IBAN: BG41FINV91503117633999, титуляр: ОБЩИНА РАЗЛОГ
Може да бъде изображение с текстово съобщение
Всички реакции:

118

Свързани новини

КУЛТУРНА ПРОГРАМА НА ОБЩИНА СТРУМЯНИ ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2023Г.

vesito

Община Разлог отправя предизвикателство към всички дами по повод-8 март

vesito

Силвия Аздреева се прибира в родния Петрич

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.