Община Благоевград, ЮЗУ „Неофит Рилски“ и АУБ се обединяват в първото мащабно събитие за студенти в Благоевград

Този октомври очаквайте първото мащабно събитие в Благоевград, което ще обедини цялата студентска общност в града.

Община Благоевград, Американски университет в България и Югозападен университет „Неофит Рилски“ казват заедно „Добре дошли в Благоевград“ на младите хора, които са избрали Благоевград за свой студентски дом. Община Благоевград и двата университета с подкрепата на много местни бизнеси ще приветстват студентската общност на 4 октомври.

В рамките на събитието под надслов „Твоето бъдеще започва тук“ очаквайте: Изложение на AIBEST, представяне на бизнес услуги и много бонус отстъпки за студенти, студентски игри и забавления, студентско кино, куиз за Благоевград, томбола и награди, официално откриване, музика от студентски банди и DJ парти.

Мястото е парк „Македония“.

„Добре дошли в Благоевград“ е първото събитие, посветено на студентската общност, което се организира по инициатива на Община Благоевград, съвместно с Югозападен университет „Неофит Рилски“ и Американски университет в България.

Целта на събитието е да обедини студентската общност в Благоевград и да сложи началото на съвместни инициативи между университетите.

Спонсори на събитието са:

UniCredit Bulbank

Банка ДСК

Extra Clean

Sky Optic

Очна клиника „Тумбев“

Power partner salutations

Очаквайте повече информация и пълна програма скоро.

Свързани новини

Спортната площадка на СУ“Неофит Рилски“ в Банско е напълно обновена

vesito

Община Дупница осигури сграда за Исторически музей

vesito

Награди за участниците в общинските игри по тенис на маса и шах в Разлог

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.